KURIR SAZNAJE! BRAČNI PAR IZ MAJDANPEKA UBIJEN NA ISTI NAČIN! Obdukcija utvrdila da ih je komšija izrešetao sa po 3 HICA
Foto: Printscreen Facebook

KURIR SAZNAJE! BRAČNI PAR IZ MAJDANPEKA UBIJEN NA ISTI NAČIN! Obdukcija utvrdila da ih je komšija izrešetao sa po 3 HICA

Crna Hronika -

Obdukcija bračnog para Rumene i Radeta Jovanovića iz sela Topolnice kod Majdanpeka, koje je u ponedeljak ubio komšija Petar P. (89), završena je kasno juče, saznaje Kurir.

- Odmah nakon obdukcije, tela su predate porodici. Petar ih je ubio hicima iz lovačke puške za koju nije imao dozvolu. Nezvanično, iz tela oboje pokojnika obducenti su izvadili po tri patrone. Znači, ubica je u oboje ispalio po tri hica, odnosno patrone punjene kuglicama. To nisu obični meci, već patrone za veću divljač. Naime, patrone nakon ulaska u telo eksplodiraju i kuglice se raspršte po unutrašnjim organima. I kod Rumene i kod Radeta sus koro razneta i pluća I srce. Kod Rumene je raznet deo lica, oko nosa – saznajemo nezvanično od nadležnih.

Da podsetimo, u ponedeljak oko 17,30 neko je telefonom prijavio da je čuo pucnje. Sve dok ubica nije likvidiran nije se moglo prići mestu ubistva, tako da je ubijeni bračni par bio na traktoru više od pet sati.

- Ubijeni bračni par i njihov ubica biće sahranjeni na istom seoskom groblju. Rumena I Rade danas u 16 sati, a njihov ubica čim mu treći sin, koji živi u inostranstvu dođe u Srbiju, najverovatnije sutra ili prekosutra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track