DRAGA NAŠA KAĆA, ZAŠTO? Prijatelji i kolege potresnim porukama opraštaju se od DOKTORKE IZ VRANJA "PUTUJ U RAJ, TO SI ZASLUŽILA!"
Foto: Privatna Arhiva

DRAGA NAŠA KAĆA, ZAŠTO? Prijatelji i kolege potresnim porukama opraštaju se od DOKTORKE IZ VRANJA "PUTUJ U RAJ, TO SI ZASLUŽILA!"

Crna Hronika -

Nakon vesti da je preminula dr Katarina Jovanović Spasić (41), specijalizantkinja hirurgije iz Vranja, koja je bila teško povređena u saobraćajnoj nesreći kod Vladotinačke petlje, prijatelji i pacijenti oprašaju se od nje na društvenim mrežama potresnim porukama.

Pa da podsetimo, stravična saobraćajna nesreća dogodila se 8. jula kada je Katarina putovala za Niš sa dvojicom kolega kada ih je udario automobil sa zadnje strane. Ona je sedela na zadnjem sedištu, pa je sa teškim povredama odmah prevezena iz Leskovca u Klinički centar Niš gde je jutros i preminula. Doktorka iz Vranja prilikom saobraćajke zadobila je prelom obe butne kosti i leve podlaktice.

doktorka iz vranja podlegla povredama
doktorka iz vranja podlegla povredamafoto: Privatna Arhiva

- Draga naša Kaća, zašto? Bila si tako dobar čovek i doktor. Ponosna sam što sam radila sa tobom i delila mnoge trenutke. Nedostajaćeš mnogo, mnogo Kaćko naša. Neka te anđeli čuvaju - napisala je doktorkina koleginica na Fejsbuku, dok su njeni prijatelji samo nizali tužne komentare.

- Jako mi je žao, naša draga Kaća... Bila si tako divan čovek, posvećena svom životnom pozivu da pomažeš drugima. Tvoja ljubav i poštovanje prema svima su nešto iznad proseka. Hvala ti na svemu, tvoj suprug i deca, i vaše porodice su neutešne zbog gubitka, ali i mi smo. Putuješ u raj, jer to mesto si zaslužila.

Na društvenim mrežama doktorka Katarina često je delila sadržaj vezan za svoju porodicu, a na njenom profilu mogu se videti i fotografije u kojima nasmejana pozira u belom mantilu.

Dr Katarina Jovanović Spasić diplomirala je na Medicinskom fakutetu u Nišu. Na specijalizaciji je od 2019. godine. Za sobom je ostavila supruga i dvoje maloletne dece.

Bonus video:

00:13

DEVOJČICA (9) POGINULA, DVOJE POVREĐENO: Detalji stravične saobraćajke na auto-putu Niš-Pirot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track