"BIĆU POLICAJAC, SVE DA BRANIM"! NIKOLA ODUVEK MAŠTAO DA RADI U POLICIJI: "Ne znam kako će njegovi roditelji, bio je za primer"
Foto: screenshot Facebook

TUGA

"BIĆU POLICAJAC, SVE DA BRANIM"! NIKOLA ODUVEK MAŠTAO DA RADI U POLICIJI: "Ne znam kako će njegovi roditelji, bio je za primer"

Crna Hronika -

Policajac Nikola Krsmanović (34) ubijen je noćas kada je na njega, dok je bio na dužnosti, pucao Hajziri Artan (33) poreklom iz Albanije koji je još jednog policajca ranio.

Komšiše iz mesta Jarebice odakle je Nikola, za Kurir kažu da je njegova smrt veliki gubitak za sve i da nije mogao da strada bolji momak i policajac.

- On i njegova sestra su predivna deca, kad sam čula šta se desilo nisam mogla sebi da dođem od šoka, pet puta sam pitala: "Je l' to naš Nikola?". Od njega i njegove sestre nije bilo poslušnije dece i bolje u komšiluku - kaže nam prijateljica Nikoline porodice.

Loznica, Nikola K., ubijeni policajac, Nikola Krsmanović
foto: screenshot Facebook

Prema njenim rečima on je oduvek hteo da postane policajac.

- Još kao mali je govorio stalno: "Ja ću da budem policajac, sve da branim". Bilo mu je dobro dok je bio u Žandarmeriji, ali se vratio ovde, bio je tu sa roditeljima, ovde mu je bilo uvek najmilije - kaže naša sagovornica.

Kako nam je ispričala Nikolini roditelji ne mogu da dođu sebi, u kući im od jutrost stalno nekoga ima, rodbina i prijatelji.

- Kako će oni ja ne znam... Ćerka im nije tu, Nikole više nema, tuga je ovo velika - kaže nam komšonica.

Noćas je, da podsetimo, tokom rutinske kontrole taksi vozila od strane pripadnika granične policije u Loznici, došlo do krvavog obračuna, u kome je iz vatrenog oružja na pripadnike policije ispaljeno nekoliko hitaca.

U ovom obračunu Nikola Krsmanović je ubijen, dok je njegov kolega Vjekoslav Ilić ranjen i on je sada u stabilnom stanju.

- U taksi vozilu nalazile su se osobe albanske nacionalnosti, a na licu mesta pronađen je pasoš Hajziri Artana koji se nalazi u bekstvu i u toku je potraga za njim, dok je drugo lice odmah lišeno slobode - podseća izvor Kurira.

Bonus video:

06:23

UBISTVO POLICAJCA U LOZNICI POVEZANO SA NAPADOM VEHABIJE NA IZRAELSKU AMBASADU? Ekseprti: Moramo ih uhvatiti da saznamo motive

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja