"REKAO MI JE DA ŽIV NEĆE DA SE PREDA, NUDIO SAM MU ADVOKATA": Detalji izjave brata odbeglog Fatona koji je ubio srpskog policajca!
Foto: screenshot Facebook, screenshot

"REKAO MI JE DA ŽIV NEĆE DA SE PREDA, NUDIO SAM MU ADVOKATA": Detalji izjave brata odbeglog Fatona koji je ubio srpskog policajca!

Crna Hronika -

Artan Hajrizi, čiji je pasoš pronađen u taksiju iz kog je noćas u Loznici pucano na srpske policajce od kojih je jedan ubijen, a drugi ranjen, samo je otišao u policijsku stanicu u Nemačkoj i ispričao je da mu je brat pre dva dana ukrao dokumenta.

- Danas sam saznao da nemam dokumenta. Da imam karticu u džepu - rekao je Artan u razgovoru za lajmi.net i otkrio da rekao da ne planira da se preda kosovskim vlastima.

- Ne, nisam razgovarao sa Fatonijem, nemam ni kontakt sa njim. Rekao sam mu da ode da se preda čim mu zatreba advokat i ja mogu da mu pomognem, ne može da beži, ali je rekao da živ neće da se preda - rekao je.

Na srpske policajce je pucano, da podsetimo, kad su zaustavili Hajrizija koji je taksijem iz Tutina stigao u Loznicu, a kad su mu policajci tražili da mu pregledaju torbicu.

On je pobegao sa lica mesta, a jake policijske snage intenzivno tragaju za napadačem i policija je uhapsila vozača automobila iz kojeg je pucano.

- Prilikom utvrđivanja identiteta ustanovili smo da je automobil vozio Mithat Hadžić iz Tutina, koji se bavio prevozom ljudi. Lice koje je pucalo je preuzeo u Preševu. Nema infromacija o ulasku tog lica u Srbiju, bilo sa graničnih prelaza ili preko administrativne linije - kaže ministar policije Ivica Dačić.

Na terenu pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice, podignuti su dronovi i helikopteri.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track