SOKOLE MOJ LEPI! SPREMAO SE ČIKO DA DOĐE NA TVOJU SVADBU, A SAD NEUTEŠAN IDEM DA TE VIDIM! Potresan oproštaj od ubijenog policajca
Foto: Printscreen/Facebook, Kurir/T.Ilić

SOKOLE MOJ LEPI! SPREMAO SE ČIKO DA DOĐE NA TVOJU SVADBU, A SAD NEUTEŠAN IDEM DA TE VIDIM! Potresan oproštaj od ubijenog policajca

Crna Hronika -

Od Nikole Krsmanović (34) policajac iz Loznice koji je brutalno ubijen sinoć dok se sa kolegom Vjekoslavom I. (50) vršio rutinsku graničnu kontrolu, opraštaju se na društvenim mrežama, a pre dva sata to je uradio i njegov stric koji je otkrio da je mladić trebalo uskoro da se oženi.

- Sokole moj lepi. Spremao se čiko za tvoju svadbu, a sad se neutešan spremam da dođem da te vidim poslednji put... Počivaj u miru anđele moj - napisao je na Fejsbuku neutešni stric, a ispod ove objave samo su se nizali tužni komentari.

tužan oproštaj od ubijenog policajca
tužan oproštaj od ubijenog policajcafoto: Printscreen/Facebook, Kurir/T.Ilić

- Tuga, jad i rana neprebolna! Zašto? Brate moj primite naše iskreno saučešće naš Nidžo neka počiva u miru Božjem. Strašno, tužno, pretužno. Bilo koja reč ne može umanjiti tugu i izraziti osudu. Iskreno saučešće - pišu u pojedinim komentarima.

Pa da podsetimo, zločin se dogodio sinoć oko 23.50 sati prilikom kontrole vozila na kontrolnom punktu u Lipničkom Šoru u Loznici. Policajci su zaustavili vozilo marke "mercedes" kojim je upravljao taksista Mithat Hadžić iz Tutina, ali je osoba koje je bila u putničkom vozilu ispalila vatru u njihovom pravcu. Nikola je od zadobijenih povreda preminuo, dok je njegov stariji kolega Vjekoslav teško povređen, ali se nalazi van životne opasnosti. Ubica je nakon toga pobegao i za njim se intezivno traga, a pronađen je pasoš albanskog državljanina Hajzirija Artana koji se pre nekoliko sati javio preko pojedinih medija iz Nemačke i naveo da je to zapravo uradio njen brat Fajton koji je pre deset dana pobegao iz zatvora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track