Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je podneo Trećem osnovnom sudu u Beogradu optužni predlog protiv N.G. (32) zbog opravdane sumnje da je u više navrata, u vremenskom periodu od 2021. godine do 15. maja 2024. godine, primenom nasilja, pretnjom da će napasti na život i telo, drskim i bezobzirnim ponašanjem ugrožavao spokojstvo i telesni integritet vanbračne partnerke.

- Oštećenu je kontinuirano šutirao, šamarao, davio, udarao pesnicama u glavu, podigao uz zid i držeći je tako više puta kolenom udario u stomak i ponavljao pretnje da će ubiti nju i dete ukoliko završi u zatvoru - navodi se u saopštenju.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo da Treći osnovni sud u Beogradu okrivljenog oglasi krivim i da ga osudi za nasilje u porodic na kaznu zatvora u trajanju od 2 godine, da mu izrekne meru bezbednosti Zabrana približavanja i komunikacije sa oštećenom u trajanju od 3 (tri) godine, kao i da okrivljenom produži pritvor jer i dalje postoje razlozi zbog kojih je određen.