PUCAO MU JE U GRUDI, ISPALIO JE U NJEGA 5 METAKA Strašni detalji ubistva policajca u Loznici: "Poslednjim ga je 'OVERIO' U GLAVU"
Foto: Printscreen/Facebook

PUCAO MU JE U GRUDI, ISPALIO JE U NJEGA 5 METAKA Strašni detalji ubistva policajca u Loznici: "Poslednjim ga je 'OVERIO' U GLAVU"

Crna Hronika -

Vjekoslava Ilića poznajem, on je sjajan čovek i moj dobar drug. Ja sam sinoć bio na pumpi kada sam čuo pucnjeve, nekih dobrih desetak pucnjeva, mislio sam da su petarde, kaže drug Vjekoslava Ilića, koga je, kako se sumnja, Albanac Artan Hajrizi teško ranio, a ubio njegovog kolegu Nikolu Krsmanovića (34) kod Loznice.

- Moj otac radi u Hitnoj pomoći i jutros mi je rekao da je Vjekoslav Ilić ranjen, a Krsmanović ubijen. On ga je obišao u bolnici, i kaže da je ranjen u rame i da je stabilno. Nikoli Krsmanoviću je pucao u grudi, ispalio je u njega 5 metaka, a na kraju ga "overio" u glavu poslednjim metkom direktno.

Ne znam na koju stranu je pobegao, ali ono što znam je da je tu preko ovih kukuruza Drina, tim putem inače prelaze često i azilant, ako je prešao preko Drine, biće teže da ga nađu, kaže drug povređenog Vjekoslava.

Nikola Krsmanović, Loznica, ubijeni policajac
foto: Printscreen/Facebook

Pomagač uhapšen u Bijeljini

U Bijeljini je danas lišeno slobode lice koje se dovodi u vezu sa osumnjičenim za ubistvo jednog i ranjavanje drugog policajca u Loznici.

Osumnjičeni je uhapšen u jednom ugostiteljskom objektu u Račanskoj ulici.

Opsadno stanje u Loznici

Veliki broj policije nalazi se u Loznici gde intenzivno češljaju svaki deo ovog grada u potrazi za Artanom Hajrizijem koji se sumnjiči da je noćas na graničnom prelazu ubio policijaca Nikolu Krsmanovića. Komšije koje žive nedaleko od mesta gde je se dogodio nezapamćeni zločin u šoku su, a kako pričaju noćas su čuli pucnjavu, a potom videli policajca kako leži na asftaltu.

Faton i Artan Hajrizi, Faton Hajrizi, Artan Hajrizi
foto: MUP/Youtube

Otac tvrdi da je Artan u Nemačkoj

Mustafa Hajrizi, otac Artana i Fatona Hajrizija, tvrdi za albanski "Nacional" da je Faton Hajziri uzeo pasoš svog brata Artana koji je osumnjičen za ubistvo policajca u Loznici. Podsetimo, srpska policija ispituje da li je pasoš koji je ispao ubici policajca falsifikat, saznaje.

Policajac upucan u glavu

Kako se saznaje, policajac Nikola Krsmanović je ubijen hicem u glavu, dok je njegov kolega Vjekoslav Ilić (50) upucan u rame.

On je hospitalizovan u Opštoj bolnici u Loznici, a kako je rečeno njegovo stanje je stabilno i van je životne opasnosti.

Na licu mesta policija je pronašla pasoš osumnjičenog, izdat od strane privremenih institucija takozvanog Kosova na ime Hajirzi Artan (33) i nemačka lična karta.

Artan Hajrizi
foto: screenshot Facebook, screenshot

Artan Hajrizi, koji je tražen od strane srpskih vlasti zbog ubistva srpskog policajca, izjavio je da je njegov brat Faton Hajrizi boravio kod njega i da mu je uzeo dokumente.

Taksista iz Tutina je ubici naplatio prevoz do Loznice 450 evra, a šta je sve rekao o ubistvu u Loznici pročitajte ovde.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:17

Jake policijske snage u Loznici, potraga za osumnjičenim u toku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track