OVAKO JE PAO TAKSISTA KOJI JE PREVOZIO UBICU IZ LOZNICE! Reporter Kurira sa lica mesta otkriva: "RAZGOVARAO SAM SA KOMŠIJAMA..."
Foto: Kurir televizija

kurir televizija

OVAKO JE PAO TAKSISTA KOJI JE PREVOZIO UBICU IZ LOZNICE! Reporter Kurira sa lica mesta otkriva: "RAZGOVARAO SAM SA KOMŠIJAMA..."

Crna Hronika -

Rutinska saobraćajna kontrola u Loznici, koja se dogodila u sredu uveče, završila se tragičnim ubistvom policajca Nikole Krsmanovića i teškim ranjavanjem drugog policajca Vjekoslava Ilića. Osumnjičenog ubicu, Fatona Hajrizija, Albanca sa Kosova i Metohije, prevozio je Mithat Hadžić, taksista iz Tutina. Mithat Hadžić je trenutno u pritvoru, a naš novinar Emir Ličina uključio se uživo iz Tutina sa više informacija o taksisti.

Naš reporter Emir Ličina uključio se uživo iz Tutina kako bi otkrio više detalja o taksisti koji je prevozio osumnjičenog ubicu.

- Trenutno se nalazim u Tutinu, gde sam razgovarao sa komšijama i pokušao da saznam više o Mithatu Hadžiću, taksisti koji je prevozio Fatona Hajrizija. Prema nezvaničnim informacijama, Hadžić je osumnjičenog preuzeo u Preševu, odakle je krenula vožnja ka Loznici. Cena vožnje trebala je biti 450 evra. Nažalost, niko od komšija nije želeo javno da govori o ovoj temi, ali nezvanično su mi rekli da Hadžić nije imao ranijih problema sa zakonom, osim što su ga komšije optuživale da je pre nekoliko godina prevozio migrante. Mislili su da je s tim prestao, pa ih je vest da je vozio ubicu šokirala - otkrio je Ličina i dodao:

02:18

KOMŠIJE RAZOTKRILE TAKSISTU KOJI JE VOZIO UBICU IZ LOZNICE: Reporter Kurira sa lica mesta otkriva najnovije detalje slučaja

- Hadžić se godinama bavi prevozom i svoje usluge pruža i van Tutina, oglašavajući se putem društvenih mreža. Njegova braća takođe rade kao taksisti, ali samo u Tutinu. Glavno pitanje koje se postavlja među komšijama jeste da li je Hadžić znao koga prevozi. Prema njegovom iskazu, on je mislio da prevozi vlasnika hotela, ali nemamo potvrdu da li je to tačno ili se Albanac lažno predstavio. Hadžić je trenutno u pritvoru na 48 sati, a mi ćemo nastaviti da pratimo ovu situaciju i izveštavamo vas o svim novim informacijama.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:15

UBIJENI POLICAJAC SPASIO VIŠE NEVINIH ŽRTAVA?! Grgur: Napadač se verovatno kretao ka Beogradu, plan bilo nešto JOŠ STRAŠNIJE?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track