MEŠTANI LOZNICE U STRAHU! Reporterka Kurira UŽIVO sa mesta krvavog pira u Loznici: Niko nije imao HRABROSTI DA STANE PRED KAMERU
Foto: Kurir televizija

kurir televizija

MEŠTANI LOZNICE U STRAHU! Reporterka Kurira UŽIVO sa mesta krvavog pira u Loznici: Niko nije imao HRABROSTI DA STANE PRED KAMERU

Crna Hronika -

Loznica je preksinoć postala mesto krvavog napada u kojem je stradao policajac Nikola Krsmanović, dok je njegov kolega Vjekoslav Ilić teško ranjen. Grad se suočava s tugom i strahom, dok se priprema za dan žalosti i komemoraciju.

Naša reporterka Matea Trifunović uključila se u jutarnji program uživo iz Loznice, gde je otkrila više informacija sa terena o ubistvu policajca Nikole Krsmanovića.

01:04

REPORTERKA KURIRA UŽIVO SA MESTA KRVAVOG PIRA U LOZNICI: Obišli smo porodicu ubijenog policajca, MEŠTANI SU U STRAHU

- Nalazim se ispred kafane 'Lozničke noći' gde se zločin dogodio. U gradu vlada velika tuga i strah među meštanima. Pre samog uključenja, obišli smo porodicu Krsmanović. Nažalost, nisu imali snage da stanu pred kamere naše televizije. Prema rečima zamenika gradonačelnika Loznice, Petra Gavrilovića, sutra će biti proglašen dan žalosti. Nikola Krsmanović biće sahranjen u svom rodnom selu Jarebice, a od 19 časova održaće se komemoracija - rekla je naša reporterka.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

06:23

UBISTVO POLICAJCA U LOZNICI POVEZANO SA NAPADOM VEHABIJE NA IZRAELSKU AMBASADU? Ekseprti: Moramo ih uhvatiti da saznamo motive

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track