JAVNO TUŽILAŠTVO ZA ORGANIZOVANI KRIMINAL PREUZELO ISTRAGU UBISTVA POLICAJCA U LOZNICI: Potraga za osumnjičenih beguncem u toku
Osumnjičeni Faton Hajrizi, Foto: Printscreen/Youtube

kurir saznaje

JAVNO TUŽILAŠTVO ZA ORGANIZOVANI KRIMINAL PREUZELO ISTRAGU UBISTVA POLICAJCA U LOZNICI: Potraga za osumnjičenih beguncem u toku

Crna Hronika -

Javno tužilaštvo za organizovani kriminal preuzelo je vođenje istrage ubistva policajca Nikole Krsmanovića i ranjanvanje njegovog kolege Vjekoslava I. u Loznici, potvrđeno je za Kurir iz tog tužilaštva.

Podsetimo, MUP je ranije saopštio da se intenzivno traga za Fatonom Hajrizijem, koji se sumnjiči da je preksinoć u Lipničkom Šoru pucao u policajce. On je u bekstvu i policija je pozvala građane da prijve ukoliko ga primete.

Kako je Kurir pisao, u međuvremenu je uhapšen bračni par, Zoran R. i Ivana R. koji se sumnjiče da su odbeglom Hajriziju organizovali prevoz iz Preševa do Loznice.

Specijalni sud, ilustracija
Specijalni sud, ilustracijafoto: Petar Aleksić

- Zoran R. koji je osuđen već ranije na osam godina zatvora i nalazio se i sam u bekstvu kod sebe je imao falsifikovana dokumenta na ime Marko Marković. Lisice su mu stavljene u Bijelijni gde je, kako se sumnja, čekao osumnjičenog za ubistvo policajca - kaže izvor Kurira.

Njegova supruga, Ivana R. koja se na društvenim mrežama predstavlja kao blogerka, uhapšena je u Mladenovcu, dok je u Loznici priveden taksista koji je vozio Hajrizija.

Kako je Kurir pisao, Hajrizi je zbog ubistva na Kosovu i Metohiji osuđen na 27 godina zatvora, ali je početkom jula pobegao na slobodu. U toku je intenzivna potraga za njim.

Bonus video:

04:43

ALBANAC JE BIO PRIPREMLJEN, METAK JE VEĆ BIO U CEVI Gosti Pulsa Srbije bez dileme: Evo zbog čega je promenio RUTU u zadnji čas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja