PRIMOPREDAJU KOKAINA DOGOVORILI KOD POŽEGE: Oglasilo se Više javno tužilaštvo u Beogradu UHAPŠENA DVOJICA OSUMNJIČENIH (VIDEO)
Više javno tužilaštvo u Beogradu, Foto: Printscreen

hapšenje

PRIMOPREDAJU KOKAINA DOGOVORILI KOD POŽEGE: Oglasilo se Više javno tužilaštvo u Beogradu UHAPŠENA DVOJICA OSUMNJIČENIH (VIDEO)

Crna Hronika -

U koordiniranoj akciji pripadnika Uprave kriminalističke policije MUP RS u saradnji sa policijskim službenicima PU Čačak i PU za grad Beograd, PS Voždovac, Višeg javnog tužilaštva u Užicu i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uhapšeni su M. P. i M.B. prilikom primopredaje oko 100 grama opojne droge kokain, od kojih je prilikom pretresa stanova i prostorija koje su koristili, zaplenjeno još oko 8.5 kilograma ove opojne droge .

- Osumnjičenima se na teret stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Određeno im je zadržavanje do 48 časova u kom roku će biti privedeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu - saopšteno je iz tužilaštva.

00:52

Policija uhapsila više lica na teritoriji Požege zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga

M. P. i M. B. su uhapšeni na teritoriji Požege prilikom primopredaje 100 grama opojne droge kokain.

- U pretresu stanova i prostorija koje su koristili ovi osumnjičeni na više lokacija u Beogradu, pronađeno je i zaplenjeno još oko 8,5 kilograma opojne droge kokain, oko 13.000 evra, 160.000 dinara, kao i više putničkih motornih vozila i više mobilnih telefona - navodi se u saopštenju.

Podsetimo, kako je Kurir pisao, ulična vrednost zaplenjen droge procenjena je na oko milion evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track