KO JE BLOGERKA UHAPŠENA ZBOG POMAGANJA ALBANCU KOJI JE UBIO POLICAJCA: Hvalila se luksuzom i savetovala mame kako da zarade novac
Uhapšeni bračni par, Foto: Prinstcreen Facebook

otkrivamo

KO JE BLOGERKA UHAPŠENA ZBOG POMAGANJA ALBANCU KOJI JE UBIO POLICAJCA: Hvalila se luksuzom i savetovala mame kako da zarade novac

Crna Hronika -

Blogerka Ivana R. (29) koja je uhapšena zbog sumnje da je sa suprugom Zoranom R. (39) organizovala transport Fatona Hajrizija, ubice policajca Nikole Krsmanovića u Loznici, na društvenim mrežama je savetovala majke kako da zarade novac i hvalila se noćnim izlascima i putovanjima.

Lisice na ruke, podsetimo, stavljene su joj u Mladenovcu gde živi sa troje dece.

- Čuli smo da je ponovo trudna, da je u četvrtom ili petom mesecu. I njenog muža smo viđali, dolazio je tu povremeno a ona je svima pričala da radi u inostranstvu i da je uspešan biznismen. Tek kada su uhapšeni, saznali smo da je i on u stvari u bekstvu - kaže za Kurir jedan poznanik ovog bračnog para.

1 / 7 Foto: Printscreen

Podseimo, Zoran R., suprug blogerke koja na Instagramu ima preko 12.000 pratilaca, uhapšen je u Bijeljini i kod sebe je imao falsifikovana dokumenta na ime Marko Marković.

Proverom identiteta, utvrđeno je da je reč o Zoranu R. za kojim je raspisana poternica, pošto je zbog organizovanja kriminlane grupe koja je švercovala marihuanu osuđen na osam godina zatvora. Iz pritvora je 2019. pušten uz jemstvo od 75.000 evra i tada je pobegao.

Godinu dana kasnije, 2020. oženio je Ivanu R., a ona se na društvenim mrežama pohvalila skupocenim prstenom.

U video koji je objavila u februaru ove godine "pohvalila se" da je postala majka prvi put sa 18 godina i da je morala da napusti školu i radio kao hostesa u noćnim klubovima a da je potom upoznala "čoveka svog života koji radi u inostranstvu i rodila mu još dvoje dece".

Uhapšeni bračni par
Uhapšeni bračni parfoto: Prinstcreen Facebook

- Sada je svima jasno zašto se hvalila da ima uspešnog supruga, ali njegove fotografije je izuzetno retko objavljivala. Uglavnom je stavljala svoje, slike dece i drugarica - dodaje poznanik.

Na izazovnim fotografijama objavljivala je provod u noćnim klubovima, plaže, putovanja u inostranstvo, a tek na dve fotografije snimljene 2020. vidi se i njen suprug.

- Sumnja se da su njih dvoje zajedno dogovorili transport Fatona Hajrizija koji je u Loznici ubio policajca Nikolu Krsmanovića i ranio njegovog kolegu Vjekoslava I. - kaže sagovornik Kurira.

Istragu je preuzelo Javno tužilaštvo za organizovani kriminal u kom će Ivana R. biti saslušana.

Faton Hajrizi, koji je danas lociran u blizini Loznice, pružao je otpor policiji i ponovo pucao na pripadnike MUP, nakon čega je ubijen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track