Tri osobe su uhapšene zbog pljačke i ubistva naše meštanke u Bačkom Peteovom Selu, među njima je jedna maloletna osoba, od 14 godina. Ovom prilikom pohvaljujem rad policije, koji su brzim i efektivnim radom u kratkom vremenskom periodu rasvetlili teško krivično delo ubistvo. Ne smemo dopustiti da se ovako nešto ponovi. Porodici ubijene bake još jednom izjavljujem saučešće - rekao je Miloš Gajić, radnik Mesne zajednice ovog mesta za Kurir.

On je takođe dodao, da je Bačko Petrovo Selo odranije na meti lopova, a da sugrađani, kao i policije čjne sve kako bi se zaštitili. Međutim, nakon što je došlo do strašnog ubistva nakon pljačke, svi su u strahu.

Ovim selom već godinama vlada banda koja maltretira starije, a sada je tokom tog dela, ubijena jedna baka. Ova strašna vest potresla je i uznemirila sve meštane, nadamo se da će se ovim hapšenjem stabilizovati situacija, iako je jedan zivot ugašen - dodao je Gajić.

Bonus video:

Kurir televizija "UBISTVO POLICAJCA U LOZNICI POVEZANO SA NAPADOM VEHABIJE NA IZRAELSKU AMBASADU?" Ekseprti: Moramo ih uhvatiti da saznamo motive