PANČEVAC PRETUKAO SUPRUGU, KIDNAPOVAO JE I ODVEZAO U BUDVU: Nađena sa ranama po glavi i telu
Foto: Shutterstock

PANČEVAC PRETUKAO SUPRUGU, KIDNAPOVAO JE I ODVEZAO U BUDVU: Nađena sa ranama po glavi i telu

Crna Hronika -

Budvanska policija uhapsila je srpskog državljanina Đ.D. (32), koji se sumnjiči da je pretukao nevenčanu suprugu i pod pretnjom je iz Pančeva doveo u Budvu.

Njemu se na teret stavlja krivično delo - otmica.

Žena je imala vidne povrede glave i tela, a kasnije je utvrđeno da ju je Đ. D. fizički povredio u porodičnoj kući u Pančevu odakle ju je protiv njene volje doveo u Crnu Goru.

"Policijski službenici Odjeljenja bezbednosti Budva su juče obavešteni od strane Odseka za medunarodnu operativnu policijsku saradnju Interpol - Europol - Sirene da je jedno lice u Pančevu prijavilo da njena ćerka, koja se nalazi u Crnoj Gori sa nevenčanim suprugom, strahuje za svoj život. Preuzimajući mere i radnje iz svoje nadležnosti službenici Odeljenja bezbednosti Budva su izvršili pretragu terena u odnosu na detalje iznete u prijavi i locirali vozilo marke BMW, lice Đ.D. (32) iz Republike Srbije i oštećenu, koja je imala vidne povrede u predelu glave i tela", navodi se u saopštenju.

Žena je odmah poslata u bolnicu kako bi joj se pružila lekarska pomoć, a zatim su od nje i osumnjičenog Đ. D. uzete izjave.

"Utvrđeno je da je pomenute povrede nanio Đ.D. primjenom grubog nasilja dok su se nalazili u porodičnoj kući u Pančevu, te da je, protivno njenoj volji, primenom sile i pretnje po njen život i telo, iz Pančeva doveo u Crnu Goru. Sa svim je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji se nakon uvida u spise predmeta izjasnio da se u radnjama Đ.D. stiču elementi krivičnog dela otmica", dodaje se u saopštenju.

Po nalogu postupajućeg tužioca Đ.D. je lišen slobode.

(Kurir.rs/Vijesti)

Bonus video:

02:17

BOLEST ZAVISNOSTI NIJE OPRAVDANJE ZA PORODIČNO NASILJE! Psiholog o slučaju devojčice koju je otac godinama držao u kadi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track