KURIR SAZNAJE! POZNATO NA ČIJU KUĆU JE BAČENA BOMBA! Bokser i ranije bio meta, PUCANO NA NJEGA PRED DECOM
Foto: Kurir

KURIR SAZNAJE! POZNATO NA ČIJU KUĆU JE BAČENA BOMBA! Bokser i ranije bio meta, PUCANO NA NJEGA PRED DECOM

Crna Hronika -

Na porodičnu kući Dalibora F. u Vinči bačena je bomba noćas, ali na svu sreću, nije bilo povređenih, iako je pričinjena veća materijalna šteta. Inače, podsećanja radi, Dalibor je vlasnik poznatog bokserskog kluba, javnosti je poznat još kada je 12. juna pucano na njega, dok je u automobilu čekao svoja dva maloletna sina da izađu iz prodavnice.

- Dalibor je vlasnik bokserskog kluba u Kaluđerici i navodno je pre nego što je napadač sa skutera zapucao na njega bio u svom klubu, nedaleko od mesta pucnjave. Potom je automobilom krenuo sa maloletnom decom i zastao je kod prodavnice da deca kupe vodu - otkriva naš izvor šta se dešavalo pre napada.

Dalibor Filić, Kaluđerica, pucnjava
foto: Kurir

Kako saznajemo, osoba koja je tada pucala na Dalibora F. još nije privedena, policija od tada traga za njim, međutim, sada se sumnja da postoji povezanost između ova dva napada, s obzirom na to da je u roku od mesec dana vlasnik bokesrskog kluba ponovo bio meta.

Podsećanja radi, povrede koje je tada zadobio nisu bile teške, naime, imao je sreće jer ga je pucač pogodio samo u ruku.

Kako smo tada pisali, Dalibor F. je poznat policiji, još kada je bio osuđivan za pokušaj ubistva.

- On se već dugo bavi boksom i svojom porodicom. Sve mogućnosti se ispituju, kao i to da li je u pitanju opomena ili je neko pucao da ga ubije. Istraga će utvrditi sve detalje rekao je tada izvor Kurira.

S obzirom na to da je Dalibor F. ponovo bio meta, sve okolnosti biće detaljno ispitane, kao i to da li ovaj slučaj ima ikakve veze sa prethodnim napadom. Istragu vodi Više javno tuilaštvo u Beogradu, a nakon obavljenog uviđaja, znaće se više informacija.

Bonus video:

00:05

Bačena bomba na kafić u Podgorici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track