KURIR SAZNAJE! DROGIRAN DIVLJAO "BMW-om", PA ODVEO PRIJATELJE U SMRT?! Jezivi detalji stravične saobraćajne nesreće kod Ćuprije
Ilustracija, Foto: Ilustracija, Dado Đilas

KURIR SAZNAJE! DROGIRAN DIVLJAO "BMW-om", PA ODVEO PRIJATELJE U SMRT?! Jezivi detalji stravične saobraćajne nesreće kod Ćuprije

Crna Hronika -

Mladići S. M. (21) i S. R. (21) iz Ćuprije poginuli su sinoć u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, dok je maloletnica (16) iz njihovog automobila tom prilikom zadobila teške telesne povrede.

Kako saznajemo, za volanom BMW-a bio je mladić S. T. (21) iz Ćuprije, koji je i sam povređen u nesreći. Naime, S. T. se tereti da je počinio krivično delo teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, a istragu vodi Više javno tužilaštvo u Jagodini.

- Sumnja se da je S. T. upravljajući automobilom marke "BMW" ćuprijskih registarskih oznaka iz pravca Senja prema gradu Ćuprija navodno, pod dejstvom droge i vozeći neprilagođenom brzinom izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo s puta - navodi naš dobro obavešten izvor i dodaje:

ilustracija
ilustracijafoto: Damir Dervišagić

- Od siline udarca prednji deo automobila "BMW" je potpuno smrskan. Od zadobijenih povreda mladić S. M. je preminuo je na licu mesta, dok je S. R. podlegao povredama na putu do bolnice. Maloletna putnica, stara 16 godina u saobraćajnoj nesreći zadobila je teške telesne povrede i ima brojne prelome.

Kako dodaje naš sagovornik, osumnjičeni vozač BMW-a takođe je, zadobio teške telesne povrede u vidu nagnječenja grudnog koša i on se kao i maloletnica nalazi u bolnici.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje jezive saobraćajne nesreće u kojoj su dva mladića smrtno stradala.

Bonus video:

05:32

SVAKI STOTI VOZAČ SEDA PIJAN ZA VOLAN! Žene voze pijane ko i muškarci

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track