Danas na Kurir televiziji, emisija "Crna hronika" koju vodi Jelena Pejović donosi vam dirljivu i potresnu priču o prerano preminuloj sedamnaestogodišnjoj Dijani Simić. Na Božić 2011. godine, Dijana je preminula pod misterioznim okolnostima u diskoteci "Kastelo" u Prokuplju. Te večeri, tinejdžerka je došla na proslavu Božića sa prijateljima. Nakon što je pila piće, otišla je do toaleta, vratila se i srušila se na sred podijuma. Iako je bila zdrava srednjoškolka, uzrok njene smrti do danas nije otkriven.

Emisija donosi ekskluzivan razgovor sa Dijaninom majkom, Snežanom Simić, koja će govoriti o životu svoje ćerke, bolnim trenucima njene smrti, rezultatima obdukcije, istrazi koja je vođena i kroz koje je sve poteškoće prošla nakon gubitka ćerke.

Ova emisija pokušava da baci svetlo na slučaj koji je ostao nerešen više od decenije i pruža glas porodici koja još uvek traži odgovore. Ne propustite da pogledate emisiju "Crna hronika" i saznate više o ovoj tragičnoj priči koja je potresla Prokuplje i celu Srbiju večeras u 00:00.

Kurir.rs