Jednogodišnje dete teško je povređeno sinoć u zabavnom parku u Novom Pazaru. Dečak je hitno prevezen u Opštu bolnicu Novi Pazar, gde se trenutno nalazi u komi.

Više informacija sa lica mesta gledaocima jutarnjeg programa Redakcija doneo je novinar Kurir televizije Emir Ličina.

- Nalazim se ispred Opšte bolnice gde proveravam,šta se dogodilo. U zabavnom parku povređena je jednogodišnja beba, kada se 14-godišnja devojčica spuštala zip lajnom. Ona je tom prilikom udarila ženu, koja je pala preko bebe - izvestio je Ličina, pre nego što je pitao lekara za više detalja.

Kurir televizija "DETETU NAPRSLA LOBANJA, ALI POKAZUJE ZNAKE POBOLJŠANJA" Doktor iz Novog Pazara otkrio detalje jezive nesreće u ZABAVNOM PARKU

- Negde oko 19 časova doneto je dete starosti godinu i po dana, bez svesti i jako lošeg opšteg stanja. Nakon pregleda i dijagnostike, urađeni je skener celog tela, gde je ustanovljeno da je došlo do napsrnuća lobanje. U kasnijem lečenju došlo je do poboljšanja njegovog opšteg stanja, pa je dete prebačeno na odeljenje. Jutros se oseća dobro i zadržano je radi dalje opservacije. Beba više nije u komi i van životne je opasnosti - rekao je dr Dragoš Vasović.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

kurir teklevizija Trenutak kada je ringišpil u Kuršumliji pukao