"TRAŽIM DA DOBIJE MAKSIMALNU KAZNU ZATVORA" Majka tiktokerke Noe Milivojev svedočila o ubistvu svog deteta
Foto: Marko Karović

viši sud u Beogradu

"TRAŽIM DA DOBIJE MAKSIMALNU KAZNU ZATVORA" Majka tiktokerke Noe Milivojev svedočila o ubistvu svog deteta

Crna Hronika -

Majka ubijene tiktokerke Noe Milivojev došla je danas u Viši sud u Beogradu gde je svedočila o njenom ubistvu.

Noa Milivojev, da podsetimo, koja je nestala 17. juna prošle godine, u periodu dok je trajala potraga za njom već je bila mrtva, a nakon stravičnog otkrića uhapšen je Ognjen Dabetić. On je optužen transrodnu tiktokerku u svom satnu, a njen leš raskomadao i potopio u posude sa kiselinom.

Noa Milivojev
Noa Milivojevfoto: Printscreen/TikTok

Noina majka Borislava Milivojev pred sudom je izjavila da u celosti ostaje pri iskazu koji je dala u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

- Dodala bih samo da je meni bitno da tuženi dobije maksimalnu kaznu zatvora - rekla je Borislava kratko pred sudom.

Ona je dodala i da se pridružuje krivičnom gonjenju i da ističe imovinsko-pravni zahtev.

S obzirom da nije bilo više pitanja sudija je odložila današnje ročište i ponovo pozvala dve svedoka koji je trebalo danas da svedoče, a u potanju su Noina drugarica sa kojom je zivela Ana Marija Petrović, a koja je ranije bila Marko Pavlović i Živojin Krstić.

- Naredno ročište zakazujemo za 9. oktobar, a onim ova dva svedoka pozivamo i Gorana Ignjatovića i Anu Gatarić - rekla je sudija.

Noina majka sve vreme je na suđenju bila vidno uznemirena i drhtala je, a sedela je tik iza ubice njenog deteta.

Noa Milivojev, Borislava Milivojev, majka Noe Milivojev
foto: Marko Karović

Dva svedoka koja su nova pozvana inače su policijski službenicu koji su pretresali stan okrivljenog.

Podsetimo, kako je navedeno u optužnici protiv Dabetića, on je ubistvo počinio u stanju uračunljivosti, pri čemu je bio svestan svog dela i hteo njegovo izvršenje. Svestan i da je delo koje je hteo da počini zabranjeno, on je iz niskih pobuda, mržnje i netrpeljivosti, na podmukao način ubio Nou Milivojev s kojom je, kako navodi tužilaštvo, bio u emotivnoj vezi.

Navedeno je da je Noa Milivojev insistirala da ostanu u vezi i nije mogla da prihvati njen prekid odnosa, a da je Dabetić to iskoristio kako bi prvo obnovio kontakt i susrete sa njom, a potom je seksualno maltretirao. Kritičnog dana zloupotrebio je poverenje Noe Milivojev i pozvao je da dođe kod njega. Kada je došla, na prostoru galerije stana su se posvađali. Dabetić je Noi prvo zadao manju povredu, a potom ju je zadavio električnim kablom.

Bonus video:

00:48

CIMERKA NOE MILIVOJEV OTKRIVA: Komšije je poslednji put čule kad je VIKALA pred vratima osumnjičenog! UPORNO PONAVLJALA SAMO JEDNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja