SAHRANJEN INSTRUKTOR JAHANJA KOJI JE BIO OPTUŽEN ZA 7 SILOVANJA! Preminuo u pritvoru, na suđenja dolazio u invalidskim kolicima
Foto: Drustvene Mreže

SAHRANJEN INSTRUKTOR JAHANJA KOJI JE BIO OPTUŽEN ZA 7 SILOVANJA! Preminuo u pritvoru, na suđenja dolazio u invalidskim kolicima

Crna Hronika -

Instruktor jahanja Miloš Đukić (70) optužen zbog silovanja sedam polaznica svoje škole jahanja u kojoj je bio i trener, u subotu je sahranjen na groblju u Rušnju kod Beograda.

Podsetimo, Đukić je 17. jula u jutarnjim časovima u pritvorskoj jedinici Okružnog zatvora u Beogradu zatečen bez vitalnih parametara zbog čega je zavodski lekar odmah krenuo sa pružanjem pomoći. I pored svih uloženih napora, zavodski lekar je samo mogao da konstatuje smrt.

miloš đukić instruktor jahanja koji je preminuo
miloš đukić instruktor jahanja koji je preminuofoto: Drustvene Mreže

Uprava Okružnog zatvora u Beogradu tada je o svemu obavestila policiju, nadležno tužilaštvo, sud i porodicu ovog pritvorenika. Kako smo ranije preneli, Đukić je imao kardiološke probleme zbog kojih je više puta vođen na specijalističke preglede iz pritvorske jedinice u jednu zdravstvenu ustanovu u Beogradu.

- Milošu Đukiću sudilo se pred Višem sudu u Beogradu, a oštećene žrtve su na ročištima svedočile o grozotama koje su doživele tokom boravka u konjičkom klubu. Oštećene, od kojih su neke bile i maloletne, svedočile su iz posebne prostorije u Palati pravde i nisu se srele sa okrivljenim - podseća naš izvor i dodaje da se optuženi branio da su devojke sve izmislile i lažno ga optužile. On je na suđenja dovođen iz pritvora, a bio je u invalidskim kolicima.

Bonus video:

02:50

ADVOKAT SIMIĆ ZA KURIR TV: Slučaj Mike Aleksića i instruktora jahanja identičan? SVE IMA MNOGO DUBLJI ZNAČAJ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track