STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD LESKOVCA: Kabriolet sleteo s nadvožnjaka, JEDAN MLADIĆ POGINUO, dvojica povređena! STRAŠNE SLIKE
Foto: Shutterstock

STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD LESKOVCA: Kabriolet sleteo s nadvožnjaka, JEDAN MLADIĆ POGINUO, dvojica povređena! STRAŠNE SLIKE

Crna Hronika -

Jedan mladić je danas poginuo, a dvojica su povređena prilikom sletanja automobila s nadvožnjaka u Leskovcu. Agenciji Beta je u lokalnoj policiji rečeno da se saobraćajna nesreća dogodila oko 17.15 u blizini naselja Ančiki.

Sa uskog i veoma frekventnog nadvožnjaka ispred naselja Ančiki kod Leskovca sleteo je danas mlađi vozač kabriloeta i sa visine od nekoliko metara pao na livadu i pri tom je jedna osoba poginula, a dve povređene. To je potvrđeno i u PU Leskovac.

Prizor na licu mesta je starvičan. Saobraćaj je zaustavljen i napravila se velika kolona prema Ančiki, a na starom auto-putu, preko koga se nalazi nadvožnjak, saobraćaj se odvija jednom trakom.

Na licu mesta su hitna pomoć, policija i vatorgasci.

Nejasno je kako je do tragedije došlo i ko je poginuo.

Na ovom istom mestu nižu se saobaćajne nesreće, samo zbog toga što iz širokog bulevara, gde se vozi brzo, naletite, uz blagu krivinu, u tesan kolovoz nadvožnjaka, a ako pri tom niste znatno smanjili brzinu.

Kurir.rs/Jugmedia

Preneo: R.J.

Bonus video:

00:15

Saobraćajna nesreća jutros na autoputu kod Beograda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track