ZAKAČIO KOLICA S BEBOM PA PRETUKAO OCA I POLOMIO MU VILICU: Tužilaštvo tražilo pritvor za nasilnika, sud ga pustio na slobodu
Foto: Rina

PRVO OSNOVNO JAVNO TUŽIILAŠTVO

ZAKAČIO KOLICA S BEBOM PA PRETUKAO OCA I POLOMIO MU VILICU: Tužilaštvo tražilo pritvor za nasilnika, sud ga pustio na slobodu

Crna Hronika -

Dežurni javni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je u petak 19. jula odredio zadržavanje osumnjičenom T. L. (19) zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje i krivično delo teška telesna povreda.

- Osumnjičenom se stavlja na teret da je dana 19.07.2024 godine oko 20.00 časova dok se isparkiravao sa parkinga vozilom unazad na pešačkom prelazu u Novopazarskoj ulici, prvo putničkim vozilom kojim je upravljao zakačio kolica u kojima se nalazila beba od sedam meseci, zatim izašao iz vozila oštećenom R.D. (37), ocu deteta, zatvorenim šakama naneo udarce u predelu glave koji je tom prilikom zadobio teške telesne povrede u vidu preloma kostiju lica -potvrđeno je iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Nakon što je osumnjičeni saslušan 21. jula dežurni javni tužilac je Prvom osnovnom sudu u Beogradu podneo predlog za određivanje pritvora.

- Prvi osnovni sud u Beogradu je odbio predlog tužilaštva i prema osumnjičenom odredio meru zabrane prilaženja sastajanja I komunikacije sa određenim licima na koju odluku će postupajući tužilac izjaviti žalbu - saopšteno je iz tužilaštva.

Bonus video:

03:08

MALOLETNICI PRETUKLI DVOJICU STARIJIH LICA NA NOVOM BEOGRADU! Psiholog o uzrocima dečije delikvencije: Stvar je alarmantna!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track