BAGER USMRTIO BICIKLISTU U KIKINDI! Meštani u šoku: Izašao sam na ulicu i zatekao jeziv prizor (FOTO)
Foto: Kurir/S.U.

BAGER USMRTIO BICIKLISTU U KIKINDI! Meštani u šoku: Izašao sam na ulicu i zatekao jeziv prizor (FOTO)

Crna Hronika -

Stariji muškarac (78) iz Kikinde, koji je vozio bicikl, stradao je pod točkovima bagera u delu ulice Suvačarska. Kako je Kuriru potvrđeno u kikindskoj policiji, tragedija se dogodila oko 10 sati i 35 minuta.

Nesrećnog biciklistu, najverovatnije je nehotice zakačio i bagerom usmrtio vozač (26) firme čiji radnici u delu ove ulice izvode radove:

-Čuo sam neko tumbanje, ali mi u prvom trenutku ništa nije bilo sumnjivo jer u našoj ulici radnici rekonstruišu trotoare. Međutim, ubrzo je usledilo zapomaganje. Znao sam da nešto nije u redu. Izašao sam na ulicu i zatekao jeziv prizor. Telo nastradalog bicikliste neko je već prekrio čaršavom. Okupljeni su komentarisali da je pod točkovima bagera nastradao stariji Kikinđanin koji živi nedaleko odavde. Kad se na licu mesta pojavilo sanitetsko vozilo Službe hitne medicinske pomoći, dežurni lekar mogao je samo da konstatuje smrt - ispričao nam je stanovnik ovog dela ulice Suvačarska.

1 / 4 Foto: Kurir/S.U.

Uviđaj je obavljen u prisustvu policije i Osnovnog javnog tužilaštva. Utvrđuju se sve okolnosti koje su dovele do ove tragedije. Ovim delom Suvačarske nije se moglo dok je trajao uviđaj.

Vozač bagera, mlađi muškarac, u vidnom šoku, sedeo je kraj zida jedne kuće i čekao da se uviđaj završi.

Bonus video:

01:03

UDES KOD ADE: Automobil pokosio biciklistu KURIR TV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track