PORODICA TEŠKO POVREĐENA U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI KOD PREDEJANA Devojčica (8) u životnoj opasnosti, dečak (6) hospitalizovan s mamom
Ilustracija, Foto: Rina

užas

PORODICA TEŠKO POVREĐENA U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI KOD PREDEJANA Devojčica (8) u životnoj opasnosti, dečak (6) hospitalizovan s mamom

Crna Hronika -

Na auto-putu kod Predejana jutros oko pet sati vozač automobila "volksvagen" izgubio je kontolu nad automobilom i udario u zaštitnu ogradu, a auto se potom zapalio i potpuno izgoreo. Tom prilikom teške povrede zadobila je cela porodica, koja je prebačena u UKC Niš.

Četiri člana porodica zadobila su povrede, a kako Kurir saznaje, devojčica (8) ima povrede opasne po život i ona se nalazi na odeljenju za intenzivnu negu u UKC Niš.

- Ona ima veoma tešku politraumu sa dominantnim povredama trbuha. Nakon stabilizacije njenog stanja slede neophodne hirurške intervencije. Povrede su životno ugrožavajuće, a ona je intubirana i hospitalizovana u jedinicu intezivnog lečenja - navodi se iz ove zdravstvene ustanove.

Njen brat (6) nije životno ugrožen i on je na dečijoj klinici sa majkom.

- Dete je bez životno ugrožavajućih povreda, primljen je na opservaciju na Klinici za dečiju hirurgiju i ortopediju u pratnji majke (31) koja je takođe učesnik u nezgodi - navodi se i dodaje:

- Vozač (32), vitalno je stabilan, a zbog povrede grudnog koša hospitalizovan je na Kliniku za grudnu hirurgiju UKC Niš.

Bonus video:

00:15

Saobraćajna nesreća jutros na autoputu kod Beograda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track