SASLUŠANJE RODITELJA OŠTEĆENOG DEČAKA U SLUČAJU UBISTVA U NIŠKOJ BANJI! Advokat otkrio: Iako nije praksa, kamere su sve snimile!
Foto: Kurir televizija

koji su naredni koraci?

SASLUŠANJE RODITELJA OŠTEĆENOG DEČAKA U SLUČAJU UBISTVA U NIŠKOJ BANJI! Advokat otkrio: Iako nije praksa, kamere su sve snimile!

Crna Hronika -

Roditelji 13-godišnjeg dečaka, koga je prošle godine usmrtio vršnjak u Niškoj banji, nakon 10 meseci dobili su status oštećenih i saslušani su u osnovnom javnom tužilaštvu.

Status oštećenog ima i dečak koji je počinio delo, jer tada nije imao ni 14 godina, dok se njegovi roditelji terete za grubo zanemarivanje i zapuštanje.

- Žao mi je što je prošlo voliko vremena, praktično izgubljeno 10 meseci. Nadali smo se da će to biti mnogo, mnogo brže. Drago mi je da je tužilaštvo konačno shvatilo svu težinu i kompleksnost ovog slučaja, nezapamćenog ubistva - rekao je otac ubijenog dečaka.

01:57

Saslušanje roditelja oštećenog dečaka u slučaju ubistva u Niškoj banji

- Eto, ako vam kažem da je od našeg deteta jedino što je ostalo, to je par mlečnih zubića i slike, možete možda da razumete koliko je sve to teško - izustila je majka.

Advokat porodice nastradalog dečaka, Saša Knežević, naveo je da je saslušanje roditelja trajalo više od četiri sata, kao i da je zabeleženo kamerom, iako to inače nije praksa.

- Roditelji su izneli vrlo bitne podatke, ukazali na vrlo bitne dokaze. Priloženi su već sa naše strane još ranije razni predlozi u vidu saslušanja svedoka, koje je prvenstveno otac juče obrazložio, pojasnio koja su saznanja koje mogu da pomognu tužilaštvu utvrđivanju istine preko tih svedoka. Priložene su još i nove fotografije. Saznali smo juče da su određena i zvanično veštačenja koje smo tražili i očekivali nekoliko meseci unazad. To su veštačenja koje se odnose na telefone, kompjutere, pored veštačenja koja je već urađena u tog detategora u Lazi.

U najkraćem roku očekuje se i saslušanje počinioca dela na osnovu čega će se preduzeti naredni koraci.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

06:23

UBISTVO POLICAJCA U LOZNICI POVEZANO SA NAPADOM VEHABIJE NA IZRAELSKU AMBASADU? Ekseprti: Moramo ih uhvatiti da saznamo motive

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track