UHAPŠEN PROGONITELJ (71)! 2 GODINE MALTRETIRAO ŽENU: Svaki dan je zvao na mobilni, dolazio joj na vrata i čekao na ulici
Ilustracija, Foto: Kurir/S.U.

PRVO OSNOVNO JAVNO TUŽIILAŠTVO

UHAPŠEN PROGONITELJ (71)! 2 GODINE MALTRETIRAO ŽENU: Svaki dan je zvao na mobilni, dolazio joj na vrata i čekao na ulici

Crna Hronika -

M.M. (71) uhapšen je zbog sumnje da je dve godine proganjao Z. D. (65). Kako se sumnja, osumnjičeni je uporno pratio ženu i pokušavao fizički da joj se približi mimo njene volje i to tako što je više puta dnevno pozivao na mobilni telefon, dolazio joj na vrata stana i druga mesta na kojima se ona svakodnevno kretala.

Po nalogu dežurnog javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu osumnjičenom je određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati posle čega je priveden u tužilaštvo na saslušanje.

- Osumnjičeni je danas saslušan na okolnost krivičnog dela proganjanje koje je negirao. Prvom osnovnom sudu u Beogradu podnet je predlog za određivanje pritovra s obzirom da postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će osumnjičeni boravkom na slobodi ometati postupak uticajem na svedoke i osobite okolnosti koje ukazuju da će osumnjičeni ponoviti krivično delo proganjanje - saopšteno je iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Tužilaštvo će u toku dokaznog postupka ispitati svedoka oštećenu, druge svedoke ovog događaja, narediti psihijatrijsko veštačenje osuminjčenog, pa nakon izvođenja svih dokaza i utvrđivanja tačnog i potpunog činjeničnog stanja doneti odluku o daljem postupanju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track