PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV DILERA IZ SMEDEREVA! Drogu stavio u kesu, pa se sastao sa mušterijama, preti mu do 12 godina robije
Ilustracija, Foto: Profimedia

vjt pančevo

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV DILERA IZ SMEDEREVA! Drogu stavio u kesu, pa se sastao sa mušterijama, preti mu do 12 godina robije

Crna Hronika -

Više javno tužilaštvo u Pančevu je Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog D. Đ. (35) iz Smedereva, zbog sumnje da je dvojici muškaraca kod Banatskog Brestovca prodao drogu u PVC kesi.

Više javno tužilaštvom u Pančevu ovim povodom se oglasilo saopštenjem:

- Više javno tužilaštvo u Pančevu je Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog D. Đ. (35) iz Smedereva, zbog postojanja opravdane sumnje da je dana 16.11.2020. godine u 15.30 časova, na Dunavu, između naselja Jabukov cvet kod Banatskog Brestovca i druge obale reke osuđenima Matijević Nenadu i Brajović Marku, obojica iz Banatskog Brestovca, neovlašćeno prodao opojnu drogu marihuanu u količini od kilogram i 969 grama u PVC kesi, opojnu drogu amfetamin u količini od 710 mililitara u plastičnoj flaši, kao i 680 grama supstance kofein koja nije opojna droga, ali služi za mešanje sa opojnom drogom amfetamin - navodi se u saopštenju nadležnog tužilaštva.

Okrivljenom se stavlja na teret da je kao saizvršilac izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga za koje je propisana kazna zatvora u trajanju od tri do dvanaest godina.

Bonus video:

00:40

Filmsko hapšenje u Beogradu, uhapšen diler

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track