EVO U KAKVOM JE STANJU DRAGAN (36) KOJI JE ZVERSKI PRETUČEN NA VRAČARU: Gurao bebu u kolicima, tinejdžer iz "audija" ga unakazio
Foto: Drustvene Mreže, Carina

EVO U KAKVOM JE STANJU DRAGAN (36) KOJI JE ZVERSKI PRETUČEN NA VRAČARU: Gurao bebu u kolicima, tinejdžer iz "audija" ga unakazio

Crna Hronika -

Dragan R. (36) teško je povređen 19. jula na pešačkom prelazu u Beogradu, kada ga je dok je gurao kolica za bebu, kako se sumnja, pretukao L. T. (19). Nesrećni čovek zadobio je brojne povrede, a njegov pravni zastupnik Jovan Vukčević za Kurir je otrio u kakvom je on zdravstvenom stanju sada.

- Moj klijent je zadobio teške telesne povrede i četri dana je bio uspavan. Juče je operisan, a koliko sam saznao operacija je prošla dobro. Dragan je, da pojasnim, zadobio višestruke povrede lica i glave i još uvek se nalazi u teškom stanju - rekao je advokat i rekao da je pokrenut krivični postupak protiv osumnjičenog mladića.

teško povređeni dragan r.
teško povređeni dragan r.foto: Drustvene Mreže

- Osumnjičeni je nakon hapšenja i zadržavanja do 48 sati pušten da se brani sa slobode, a dobio je meru zabrane prilaska i komuniciranja sa oštećenim. Međutim, na ovu odluku suda uložena je žalba, ali mi smatramo da se ova odluka može promeniti, s obzirom na težinu ovog slučaja.

Kako smo ranije pisali, u petak 19. jula Dragan R. primljen je u bolnicu sa teškim telesnim povredama nakon što ga je na pešačkom prelazu u Novopazarskoj ulici, kako se sumnja, pretukao L. T. koji je nekoliko trenutaka pre toga "audijem" izlazio sa parkinga.

advokat jovan vukčević
advokat jovan vukčevićfoto: Privatna Arhiva

Vozač "audija" je kolima zakačio dečja kolica, a Dragan R. navodno mu je uzvratio: "Pazi dete" i udario rukom po zadnjem delu automobila. Mladić je potom izašao iz vozila i došlo je do fizičkog obračuna. L. T. je pretukao Dragana R., a zatim pobegao sa mesta incidenta, da bi se potom ubrzo vratio i predao policiji. Istragu povodom ovog napada vodi Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track