ŠTA PIŠE U PISMU NAĐENOM PORED TELA ŽENE NA VOŽDOVCU?! Otkriveno šta je ćerka napisala o stravičnom ubistvu majke
Ilustracija/ Arhivska fotografija, Foto: Nemanja Nikolić

ŠTA PIŠE U PISMU NAĐENOM PORED TELA ŽENE NA VOŽDOVCU?! Otkriveno šta je ćerka napisala o stravičnom ubistvu majke

Crna Hronika -

Policija je raspisala potragu za V. A. (53) pod sumnjom da je u kući na Voždovcu ubila majku Mariju A. (93).

Kako se saznaje, policija je pored tela starice našla oproštajno pismo. Nezvanično, ćerka je zločin priznala, a po nalogu nadležnog tužilaštva naređena je obdukcija tela. Policija sumnja da je V. A. pobegla svojim automobilom "hjundaji".

Prema saznanjima sa lica mesta, komšinica koja je dobro poznavala ovu porodicu, kaže da je policija, navodno, pored tela nesrećne žene pronašla i oproštajno pismo koje je po svemu sudeći, ostavila njena ćerka nakon što je počinila zločin i pobegla.

Kako ističe ova komšinica, već dva dana je naslućivala da se nešto čudno dogodilo u kući u kojoj se desila i ova jeziva nesreća. Ona kaže da je u poslednja dva dana primetila i čudno ponašanje njihovog psa, ali da nije mogla ni da nasluti da se u neposrednoj blizini dogodio zločin.

Prema njenim rečima, nestaloj ćerki je i mobilni isključen već dva dana, a ona dodaje da strahuje da je reč o onom najgorem.

- Kako sam čula, ćerka je navodno ostavila pismo pored tela majke, zbog čega se pribojavam da je i ona digla ruku na sebe - kaže komšinica koja tvrdi da su majka i ćerka imale i vikendicu izvan Beograda i da je vrlo moguće da je ona počinila samoubistvo baš tamo.

Kako Telegraf saznaje, motiv za ubistvo su neraščišćeni imovinski odnosi.

Kurir.rs/Telegraf

BONUS VIDEO:

02:34

VELIKA VEROVATNOĆA DA JE ĆERKA KOJA SE SUMNJIČI ZA UBISTVO MAJKE IZVRŠILA SAMOUBISTVO! Komšinica sumnja da je ona počinila zločin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja