KOMŠIJE PROGOVORILE O ŽENI KOJA JE UBILA MAJKU NA VOŽDOVCU: "Dođe, javi se, traži ono što..." Progovorio i radnik pumpe
Ilustracija, Foto: Zorana Jevtić

zločin u beogradu

KOMŠIJE PROGOVORILE O ŽENI KOJA JE UBILA MAJKU NA VOŽDOVCU: "Dođe, javi se, traži ono što..." Progovorio i radnik pumpe

Crna Hronika -

Na Voždovcu je sinoć, kako se sumnja, ćerka V. A. (53) zadavila majku Mariju A. (93) kesom. Nakon ovog jezivog ubistva komšije i radnici iz obližnjih lokala su u šoku. Niko ne može da poveruje da je ćerka bila u stanju da uradi ovako nešto.

- Ta žena (ćerka) je dolazila svaki drugi, treći dan ovde i kupovala po 4, 5 kutija cigareta. Izgledala je skroz normalno, nikada ne bih rekao da je spremna na tako nešto - rekao je za medije radnik pumpe koja je se nalazi u blizini mesta ubistva.

Ističe da na pumpi radi već šest meseci i da zna dosta komšija koji svakodnevno dolaze. Kako kaže, žena koja je ubila majku je uvek bila pristojna i uljudna.

- Dođe, lepo i kulturno se javi, traži ono šta joj treba i ode. Normalno je izgledala, razgovarala. Još sam u šoku stvarno, ne znam šta joj je kvrcnulo u glavi da to uradi. Ne može danas čovek više da bude siguran u bilo koga - zaključio je radnik.

Podsećamo, telo starice pronađeno je sinoć u kući na Voždovcu. Pored tela je, prema nezvaničnim saznanjima, pronađeno oproštajno pismo.

- Sudeći po sadržaju pisam, pretpostavlja se da ga je napisala ćerka. Ona je navodno u pismu priznala zločin i navela motiv - podseća izvor.

Posle zločina. V. A. je pobegla s lica mesta i isključila mobilni telefon, a kako je Kurir ranije danas objavio, njeno telo pronađeno je u stanu na Vračaru. Sumnja se da je izvršila samoubistvo.

(Blic)

Bonus video:

03:53

ŠTA ĆE ZA DETE BITI DA NEKOGA UBIJE, AKO GLEDA KAKO MU OTAC UBIJA MAJKU?! Predsednica udruženja žrtava nasilja o HORORU femicida

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track