"OVO JE TREĆI PUT DA JE BAČENA BOMBA, ČULI SMO EKSPLOZIJU I PRE DVADESETAK DANA": Detalji bombaškog napada kod Obrenovca!
Foto: Nebojša Mandić, Ilustracija

komšije u strahu

"OVO JE TREĆI PUT DA JE BAČENA BOMBA, ČULI SMO EKSPLOZIJU I PRE DVADESETAK DANA": Detalji bombaškog napada kod Obrenovca!

Crna Hronika -

Na kuću u Bariču kod Obrenovca noćas je bačena eksplozivna naprava, a tada je kako saznaje Kurir, oštećena kuća i šest vozila na parkingu, ali povređenih nije bilo.

Prema rečima komšija, oni su u strahu jer je ovo već treći put da se tu baca bomba.

- Ova eksplozija je bila noćas oko pola tri, nije se čulo, samo smo jutros videli policiju i rečeno nam je da je naprava bačena kod parkinga gde se nalazi i kuća koja je navodno bila meta - kažu komšije za Kurir i dodaju:

- Brine nas što je ovo treći put da se dešava isto, prošli put smo čuli tu jaku eksploziju, a to je bilo baš nedavno, pre 20ak dana. Zabrinuti smo, mi smo svi ovde penzioneri, nikada nije bilo problema ranije.

Kako kažu, o komšiji Lj. C. na čiju je kuću bačena bomba ne znaju mnogo.

- Znamo da je tu, ali ništa više od toga. Pre ovih napada ranije nije bilo nikakvih problema, ne znamo šta se dešava, samo želimo da to sve smiri jer ne možemo ovako da živimo.

Motiv napada se još utvrđuje a policija i dežurni tužilac Višeg javnog tužilaštva u beogradu obavili su uviđaj na licu mesta.

- Sinovi oštećenog su ranije osuđivani, a jedan je u pritvoru pošto protiv njega Više javno tužilaštvo u Beogradu vodi postupak za drogu. Radi se na rasvetljavanju ovog slučaja i otkrivanju počiniloaca i motiva napada - kaže izvor Kurira.

Vinča

U beogradskom naselju Vinča pre samo nedelju dana na porodičnu kuću boksera Dalibora F. takođe je bačena bomba.

Dalibor je vlasnik poznatog bokserskog kluba, a javnosti je poznat još kada je 12. juna pucano na njega u Kaluđerici, dok je u automobilu čekao svoja dva maloletna sina da izađu iz prodavnice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track