OGLASIO SE MUP NAKON NAPADA NA RADNIKE KRAGUJEVAČKE KOMPANIJE Palili kamione, pokušali da zauzmu prostorije! Evo šta je usledilo
Foto: Privatna arhiva, Privatna Arhiva

OGLASIO SE MUP NAKON NAPADA NA RADNIKE KRAGUJEVAČKE KOMPANIJE Palili kamione, pokušali da zauzmu prostorije! Evo šta je usledilo

Crna Hronika -

Povodom napada na zaposlene u kragujevačkom preduzeću i paljenja tri kamiona, iz Policijske uprave u Kragujevcu kažu da su njihovi pripadnici postupali u oba slučaja.

U vezi sa incidentom od 22. jula, kada je prijavljeno da je u krug preduzeća ušlo više naoružanih lica, iz PU Kragujevac kažu da su policajci odmah izašli na teren, izvršili pretres prisutnih lica i vozila, ali da tom prilikom nisu pronašli oružje niti druge predmete krivičnih dela ili prekršaja.

Iz policije navode da su svi koji su zatečeni na mestu incidenta po pozivu dali izjave u Policijskoj upravi, o čemu su sačinjene službene beleške.

1 / 4 Foto: Privatna arhiva, Privatna Arhiva

Policija je o incidentu obavestila Osnovno javno tužilaštvo u Kragujevcu, koje je zatražilo dostavljanje izveštaja sa utvrđenim činjenicama o ovom događaju.

Dva dana kasnije, 24. jula prijavljen je požar kada su u krugu firme izgorela tri kamiona.

U vezi sa tim događajem, u Policijskoj upravi rekli su da su njihovi pripadnici takođe brzo reagovali, obavili uviđaj i obavestili Osnovno javno tužilaštvo.

Preduzimaju se potrebne mere i radnje, kako bi bile utvrđene sve činjenice i okolnosti oba događaja, navode iz PU Kragujevac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track