Pripadnici Ministrastva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru efikasnom akcijom, zaplenili su više od jednog kilograma praha za koji se sumnja da je kokain i uhapsili R. R. (29) iz Tutina zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je sinoć, oko ponoći, u mestu Kožlje, zaustavila "golf 4" kojim je upravljao R. R. i prilikom pretresa ispod ladice vozača u tapaciranom delu pronašla dva pakovanja sa materijom, za koju se sumnja da je kokain, ukupne težine 1,078,5 grama.

imgbe3544c29683fe0b2f94fc61f89867b6v.jpg
Kurir.rs 
zaplenjena drogafoto: Kurir.rs

Prilikom zaustavljanja vozač je pružio otpor i udario službeno lice.

Policija traga za vozačem "škode" koja je, kako se sumnja, bila pratnja "golfu" koja je pronađena napuštena u okolini Novog Pazara, a vozač je prethodno pokušao da udari policijskog službenika prilikom zaustavljanja.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Novom Pazaru, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i uz krivične prijave biće privedeni tužilaštvu.

img992ac88194a9803c49ed66831e208bfav.jpg
Kurir.rs 
zaplenjena drogafoto: Kurir.rs

Kako Kurir saznaje, ovo je bila zajednička akcija pripadnika Odeljenja kriminalističke policije PU u Novom Pazaru za borbu protiv droga i policijskih ispostava u Novom Pazaru i Tutinu. Akcija se nastavlja i u toku su pretresi na više lokacija.

(Emir Ličina)

Bonus video:

Kurir televizija "18% DROGE KOJA CIRKULIŠE SRBIJOM JE KOKAIN, A MI NEMAMO ZAPLENE!" Nikolić tvrdi: Zarađuju milijarde i korumpiraju policiju