"BIO JE SKROZ GO, ODEĆA MU PRONAĐENA U KONTEJNERU" Komšije o hororu na Konjarniku: Bežao od otmičara, pa pao sa 27. SPRATA (FOTO)
Foto: Kurir

"BIO JE SKROZ GO, ODEĆA MU PRONAĐENA U KONTEJNERU" Komšije o hororu na Konjarniku: Bežao od otmičara, pa pao sa 27. SPRATA (FOTO)

Crna Hronika -

B.B. koji je, kako se sumnja, otet i mučen u zgradi na Konjarniku nakon čega je pao sa 27. sprata zgrade, kako saznaje Kurir bio je potpuno go i njegova odeća pronađena je u obližnjem kontejneru.

- Sve se desilo oko pola 2 noću, četvrtak na petak, puklo je kao za vreme bombardovanja. Kad sam pogledao kroz prozor on je bio skroz go - kaže jedan komšija za Kurir.

Prema njegovim rečima policija je na lice mesta došla za manje od 5 minuta.

Konjarnik, otmica
foto: Kurir/D.A.

- Stvorili su se tu uz stepenice, čini mi se za 2 minuta. Prizor je bio užasan, jedna ruka mu je bila nekoliko metara od tela, krv na sve strane - kaže nam komšija i dodaje:

- Policija je pronašla njegovu odeću u kontejneru kod pasaža. Neki momci su tu stajali sa strane, ali nisu mogli da priđu, ne znam da li su ga poznavali ili su bili radoznali.

Konjarnik, otmica
foto: Kurir/D.A.

Prema rečima komšija na 27. spratu zgrade žive ljudi koji su tu već godina, ima četiri stana na dva nivoa.

- Ne znam da iko tamo izdaje stanove… Treba utvrditi šta se zaista desilo, da nam se ove stvari ne dese ponovo.

Prema rečima komšija, moguće je da se sve odigralo u stanu jednog stranog državljanina koji se sada nalazi u inostranstvu, te da je taj stan iskorišćen za ovakvo delo.

Konjarnik, otmica
foto: Kurir/D.A.

Prema navodima iz Višeg javnog tužilaštva u Brogradu za otmicu i mučenje B.B. osumnjičena su četiri lica od kojih je jedan uhapšen, a za trojicom se traga.

- Postoje osnovi sumnje da su osumnjičeni zajednički, sa umišljajem protivpravno držali zatvorenog i ograničavali slobodu kretanja oštećenom B.B. od 25. do 26. jula 2024. godine, kojeg su tukli i zlostavljali, najpre u jednoj vikendici na Fruškoj gori, a potom i u jednom stanu na Konjarniku, gde su ga držali vezanog za radijator i tukli rukama i nogama u predelu glave i tela, a sve zbog dugova koje B.B. ima prema njima - navodi se u saopštenju i dodaje da je u jednom trenutku B.B. je uspeo da se oslobodi, a zatim je pokušao da pobegne iz stana, i tom prilikom je sa terase stana koji se nalazi na 27. spratu zgrade pao na betonsku površinu i preminuo na licu mesta - naveli su iz tužilaštva i dodali:

Konjarnik, otmica
foto: Kurir/D.A.

- ⁠Osumnjičeni su nakon toga, jedan po jedan napustili ovaj stan, pokupivši za sobom smeće, pikavce od cigareta, plastične vezice i makaze koje su koristili prilikom protivpravnog lišenja slobode oštećenog.

Bonus video:

08:13

DVA DANA BIO U MRTVAČNICI: Pogodila ga granata i odvojila mu deo mozga, lekari konstantovali smrt! Stanišić detaljno o horor sceni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track