Policija i dalje traga za D. D. (43) nakon što je, kako se sumnja, oko podneva nožem napao svoju bivšu partnerku D. K., kao i N. J. (38) koji je bio sa njom u stanu u beogradskom naselju Železnik.

Podsetimo, napad se dogodio danas oko 12.15 sati u stanu ranjene žene D. K. kada je osumnjičeni došao i izbo je nožem. Rane od noža zadobio je i N. J., koji je u tom trenutku bio u stanu nesrećne žene. Povređeni su nakon ranjavanja prevezeni u Urgentni centar, a osumnjičeni D. D. je pobegao.

444.jpg
Privatna Arhiva 
povređena žena d. k. i obegli d.d.foto: Privatna arhiva

Komšije ranjene žene kažu da je ona imala problema sa bivšim dečkom, koji je od ranije poznat policiji i osuđivan je. Kako nam kažu, D. D. je nedavno izašao iz pritvora.

- Ona je znala da je D. D. sada na slobodi, pa su sa njom u stanu bili N. J. i još jedna drugarica, baš zbog toga što je on često dolazio na njena vrata i maltretirao je. Drugarica juče nije bila u stanu kad je D. D. upao, inače bi verovatno i ona bila povređena - kažu nam komšije i dodaju da, koliko su oni upućeni, D.K. i N. J. su prijatelji.

Kako dodaju, D. K. je majka kupila stan u kom živi, a što se tiče D. D. njega ne poznaju.

- Čak mu ne znamo ni prezime, znamo samo da se sa njom stalno svađao i tukao - dodaju komšije.

66.jpg
Privatna Arhiva 
d.k. na društvenim mrežama ima nekoliko fotografija sa bivšim partnerom kojim je sada izbofoto: Privatna arhiva

Na profilu povređene žene na društvenim mrežama može se videti da je ona bila veoma aktivna i da je skoro svakodnevno nešto objavljivala. D. K. na profilu ima i fotografije sa odbeglim bivšim partnerom na kojima zaljubljeno poziraju.

Uviđaj na mestu ubadanja obavio je dežurni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu. Za osumnjičenim se i dalje intezivno traga.