PIJANI I DROGIRANI VOZILI KROZ GRAD, ČAK 51 VOZAČ ISKLJUČEN IZ SAOBRAĆAJA: Pune ruke posla za kragujevačku policiju
Foto: MUP

PIJANI I DROGIRANI VOZILI KROZ GRAD, ČAK 51 VOZAČ ISKLJUČEN IZ SAOBRAĆAJA: Pune ruke posla za kragujevačku policiju

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, tokom vikenda u akciji pojačane kontrole, isključili iz saobraćaja 51 vozača koji je vozio pod dejstvom alkohola.

Policija je na području Kragujevca zadržala muškarca (39) koji je vozio teretno vozilo „pežo“ sa 1,78 promila alkohola u organizmu, a u Aranđelovcu vozača „renoa“ (53) sa 2,07 promila alkohola, vozača „suzukija“ (31) sa 1,65 promila alkohola i vozača „škode“ (50) sa 1,27 promila alkohola u organizmu.

U Rači, saobraćajna policija isključila je iz saobraćaja i zadržala vozača „zastave“ (68) sa 1,27 promila alkohola u organizmu i vozača „folksvagena“ (22) pod dejstvom amfetamina.

U Kniću je zaustavljen vozač (28) teretnog vozila „fijat“ koji je vozio bez vozačke dozvole i kojem je vozilo privremeno oduzeto jer je saobraćajna policija utvrdila da je u prethodne dve godine pravosnažno osuđen za teže prekršaje iz oblasti bezbednosti saobraćaja.

Policija apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise, a posebno na vozače da poštuju ograničenja brzine kretanja, da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnh supstanci, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju.

Kurir.rs/D. Đ./Preneo: D. P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja