Zoran Marjanović, kome se sudi za ubistvo supruge Jelene Marjanović 2. aprila 2016. godine na nasipi Crvenka u Borči u Beogradu, uslikan je u jednom restoranu u tržnom centru u Borči sa porodičnom prijateljicom, kumom Verom Vukomanović.

- Njih dvoje su se lepo zabavljali, pričali, smejali se, večerali... Iz restorana su izašli poslednji, do fajronta su razgovarali. Oduvek su oni bili bliski, ona je bila tu uz porodicu Marjanović, praktično je živela sa njima u njihovoj porodičnoj kući u Borči, a sudeći po ovim fotografijama Zoran i porodična kuma i dalje održavaju kontakt - kaže izvor Kurira i dodaje:

- Vera je živela u njohovoj kući dok su Marjanovićevi roditelji bili živi. Pošto su oni preminuli, kuća je zapuštena, sada tamo nema ni struje, a priča se da Marjanović i njegov brat žele i da je prodaju.

whatsapp-image-20240729-at-14.39.53.jpg
Damir Dervišagić 
foto: Damir Dervišagić

Kuma Vera je, inače, svedok u slučaju ubistva pevačice "Granda", za koje se Zoranu sudi, ali se na prethodnom ročištu na koje je pozvana, nije pojavila, a Marjanović je na tom ročištu rekao da ne zna zašto ona nije došla u Palatu pravde, ali da pretpostavlja da je u pitanju to što je promenila adresu, te da zato možda nije primila poziv suda.

- Nismo u kontaktu, znam samo da je imala povredu i da o njoj brine sestra, trenutno je kod nje, s obzirom na to da moja kuća gde je ranije bila, nije u funkciji - objasnio je tada okrivljeni Zoran u sudu.

Isti dan, za Kurir se oglasila i kuma Vera, koja je rekla da se sa Zoranom ipak redovno čuje.

- Znam da je danas održano suđenje, ali ja nisam u stanju da dođem sama, povredila sam se i moram dosta da odmaram, pritom mi je potrebna pomoć kako bih došla, ali ako bog da doći ću na sledeće suđenje. Sa Zoranom sam redovno u kontaktu - otkrila je za Kurir Vera Vukomanović.

Podsetimo, kuma Vera je već dala iskaz u februaru 2020. godine i tada je detaljno govorila o danu u kom je Jelena nestala, ali i poslednjem razgovoru koji su vodile nekoliko minuta pre nego što je ubijena. Praktično, kuma Vera je poslednja osoba koja se čula sa ubijenom pevačicom.

Damir Dervišagić PAPARACO! ZORAN USLIKAN NA VEČERI SA OVOM ŽENOM: Uživali u restoranu u Borči do fajronta! ONA ZNA SVE TAJNE MARJANOVIĆA (FOTO)

- To je bio potupno običan dan, kupila sam hleb u pekari i došla kod njih rano ujutru oko 7.30 sati možda, kao što svakoga dana radim. Popila sam kafu sa Zoranovom majkom Zoricom i znam da je Zoranov sin iz prvog braka došao kući u 13.10 sati, jer sam pogledala u sat. Ubrzo pose toga, pet do 10 minuta kasnije, iz sobe u kojoj su spavali došli su Zoran, Jelena i njihova ćerka Jana - ispričala je kuma porodice. Prema njenim rečima Zoran, Jelena i Jana otišli su da Jelena džogira, jer je dan bio lep.

- Zorica ima problem sa žuljevima na nogama pa sam htela da joj ih sredim ali nisma mogla da pronađem nožić, kojim joj je inače Jelena to radila. Pozvala sam je, pogledala sam kasnije, bilo je to u 16.42 sati. Jelena je bila zadihana, rekla mi je gde je nožić i dodala "trčim, vidimo se kasnije" - prisetila se poslednjeg poziva kuma Marjanovića. Ona je detaljno govoreći kako je dan protiticao, ispričala da je ubrzo posle toga Vladimir ušao u kuću i unezveren im rekao da ga je zvao sin Zoran i da im je sopštio da je "Jeca nestala". Objasnila je kako je krenula potraga za nestalom pevačicom, u koju su se uključili svi članovi porodice, osim Zorice koja je bila kod kuće kao i da je ona otišla u policiju da prijavi nestanak, a da je potom u kući Marjanovića bila sa Janom.

- Janina vaspitačica je bila tu, dete je zaspalo teko oko 5 ujutru. Crtala je travu jer je govorila da se mama izgubila u travi - posvedočila je Vera.

Zoran Marjanović, kako je Kurir prvi pisao, uplovio je u ljubavnu vezu sa pevačicom Indi Aradinović sa kojom je i ranije sarađivao.

Indi i Zoran posle suđenjafoto: Kurir

- Njih dvoje su već neko vreme u vezi. Rade zajedno, ne odvajaju se sada od kako su zajedno - kaže izvor Kurira i dodaje da se oni ne obaziru na to šta ko misli o njihovoj vezi, ali da bi voleli da imaju podršku porodica.

Indi je, inače, Zorana sačekala posle suđenja za ubistvo njegove supruge, takođe pevačice.