N. S. (49) iz sela Glašinac kod Žitorađe sutra će biti saslušan u VIšem javnom tužilaštvu u Prokuplju, zbog sumnje da je juče u centru sela sa više uboda nožem ubio komšiju Dejana Ilića (48).

Podsetimo, N. S. je posle zločina otišao kući i pozvao policiju.

8.jpg
Privatna Arhiva 
Uhapšeni N. S. foto: Privatna Arhiva

- Rekao je šta je uradio i sačekao patrolu. Nije se opirao hapšenju. Po svemu sudeću on je imao nameru da ubije Ilića, sa kojim je od ranije bio u sukobu. Naime, nož kojim je N. S. nasmrt izbo Ilića, on je poneo od kuće - kaže naš izvor.

Meštani Glušinca kažu da je uhapšeni N. S. inače važio za korektnog čoveka, dok za ubijenog nemaju reči hvale.

- N. S. se pre izvesnog vremena posvađao i potukao sa Ilićem, navodno zbog neke devojke. Tada su obojica dobili prijave. Potom je Ilić, 1. jula ove godine, napao majku N. S. na njivi i isekao je srpom po licu i telu, a onda je počeo da je steže za vrat. Tu su se zatekle komšije i sprečile su dalji napad, a policija je potom uhapsila Dejana Ilića - kaže izvor i dodaje da je Ilić tada saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Prokuplju, te da mu je određen pritvor do 30 dana zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje.

- Dejan je baš juče izašao iz pritvora, a N. S. je sreo ispred prodavnice u selu. Rekao je: "Evo ga ovaj!" i otišao do njega. Potom su se posvađali, počeli su da se guraju i desilo se šta se desilo - ispričali su meštani sela kod Žitorađe.

123.jpg
Privatna Arhiva 
Ubijeni Dejan Ilićfoto: Privatna arhiva

- N. S. je živeo je sa majkom, kažu da se baš dobro brinuo u njoj, te da mu je stalno ovih dana bilo na pameti to da je mogla da nastrada kada je Dejan Ilić nasrnuo na nju srpom. I majku je policija juče odvela u stanicu da da izjavu povodom svega ovoga - kažu nam žitelji Glašinca.

Bonus video:

kurir televizija UDARIO GA KUNDAKOM U GLAVU, OBLEPIO MU USTA, A ONDA... Član zemunskog klana u knjizi opisao STRAŠNU otmicu momka (22) koji se ubio