KURIR OTKRIVA DETALJE UBISTVA IZ 2019: Iz pištolja uhapšene policajke ubijen Slovenac, ona PREMESTILA TELO, umešan i njen dečko!
Ilustracija, Arhivska fotografija, Foto: Nemanja Nikolić

šokantno

KURIR OTKRIVA DETALJE UBISTVA IZ 2019: Iz pištolja uhapšene policajke ubijen Slovenac, ona PREMESTILA TELO, umešan i njen dečko!

Crna Hronika -

Nakon što je potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić saopštio danas da je policija uhapsila K. K. (45) policijsku službenicu Uprave granične policije iz Sombora zbog sumnje da je učestvovala u saizvršilaštvu u krivičnom delu teško ubistvo 2019. godine, Kurir otkriva detalje ovog jezivog slučaja.

Kako saznajemo, sumnja se da se zločin dogodio pre pet godina, a da su u njemu učestvovali pored K. K. i njen tadašnji dečko P. B. (36) iz Vrbasa, kao i D. S. (37) iz Sombora, koji se već nalaze u zatvoru zbog izdržavanja kazne za drugo krivično delo.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Nemanja Nikolić

- Sumnja se da je policijska službenica pre pet godina odvezla svog tadašnjeg momka, osumnjičenog P. B. do jednog sela u okolini Sombora da on uzme novac od izvesnog državljanina Slovenije, po imenu Tomas, po prethodnom dogovoru. Kada su stigli, ona je, kako se sumnja, ostala u autu, a P. B. je izašao i otpočeo raspravu sa tim Slovencem - kaže naš izvor i dodaje da je P. B. pre nego što je izašao iz auta od svoje devojke K. K. oteo njen pištolj.

- Tokom rasprave, P. B. je pucao u Slovenca i ubio ga. Potom se vratio u auto, ali pištolj nije vratio K. K. već ga je odneo sa sobom - kaže izvor.

Kako dalje dodaje naš sagovornik, posle zločina kom je, kako se sumnja, policajka svedočila, P. B. joj je pretio i tražio joj novac kako bi joj oteti pištolj iz kog je počinio ubistvo vratio.

- Navodno, P. B. je pretio K. K., ali i njenim ćerkama. K. K. je na kraju, ne mogavši više da trpi pretnje i ucene, smislila pakleni plan - kaže izvor i dodaje:

- U junu 2020. godine je prijavila policiji da joj je ukraden pištolja, a onda je sa D. S. iz Sombora, koji je takođe osumnjičen u ovom slučaju, rešila da premesti telo muškarca kog je ubio P. B. Telo su premestili na drugu lokaciju kako bi P. B. prestao da joj preti. Telo je premešteno na Monoštorski put - objašnjava nam izvor upoznat sa slučajem.

Kako dalje saznajemo, na Monoštorskom putu policija je pronašla ostatke tela.

- Nađen je skelet, a u toku su DNK analize kako bi se utvrdio identitet. Za sada se sumnja da je u pitanju državljanin Slovenije, ali to nije zvanično potvrđeno - kaže sagovornik.

Ivica Dačić
Ivica Dačićfoto: Kurir televizija

Podsetimo, Ivica Dačić ranije danas je izjavio "da je policija u Somboru uhapsila K. K. (45), policijsku službenicu Uprave granične policije, zbog postojanja osnovane sumnje da je sredinom 2019. godine učestvovala u saizvršilaštvu sa P.B. (36) iz Vrbasa i pomagačem D.S. (37) iz Sombora u krivičnom delu teško ubistvo".

- Reč je za sada o NN licu, a utvrđivanje identiteta je u toku, na osnovu uzetog DNK uzorka iz ostatka skeleta pronađenog na mestu izvršenja krivičnog dela. Ostala dvojica osumnjičenih se nalaze na izdržavanju kazne zatvora zbog drugih krivičnih dela. Ovime je rasvetljeno teško ubistvo od pre pet godina - izjavio je ministar Dačić.

Bonus video:

00:15

Ubistvo u selu kod Žitorađe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track