POLICIJA ZAUSTAVILA "FORD" U SUBOTICI, A MLADIĆ POKUŠAO DA IH PREGAZI: Njegovom drugu u stanu pronašli ekstazi i marihuanu!
Foto: MUP

AKCIJA HAPŠENJA

POLICIJA ZAUSTAVILA "FORD" U SUBOTICI, A MLADIĆ POKUŠAO DA IH PREGAZI: Njegovom drugu u stanu pronašli ekstazi i marihuanu!

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili su D. G. (23) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Takođe, policija je uhapsila i S. K. (23) iz Subotice zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

1 / 2 Foto: MUP

Pretresom stana i drugih prostorija koje je koristio D. G. policija je pronašla 806 tableta za koje se sumnja da su ekstazi, manju količinu materije za koju se sumnja da je marihuana, kao i tri digitalne vage za precizno merenje.

S. K. se sumnjiči da se prethodno oglušio o naređenje policije da zaustavi „ford“ kojim je upravljao i u kojem je suvozač bio D. G., kao i da je potom automobilom krenuo ka policijskim službenicima, ali su ga oni ubrzo sustigli i zaustavili.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

Bonus video:

03:40

ZAŠTO MLADI MARIHUANU NE GLEDAJU KAO DROGU? Pekić odgonetnuo: Situaciju u celom svetu je alarmantna, POGLEDAJTE STATISTIKU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track