OTKRIVENO KO JE JUČE UHAPŠEN U VOŽDOVIM KAPIJAMA: Specijalci ih pobacali na pod, a EVO I ZBOG ČEGA (FOTO, VIDEO)
Foto: Zorana Jevtić

akcija

OTKRIVENO KO JE JUČE UHAPŠEN U VOŽDOVIM KAPIJAMA: Specijalci ih pobacali na pod, a EVO I ZBOG ČEGA (FOTO, VIDEO)

Crna Hronika -

U beogradskom naselju Voždove kapije policija je juče uhapsila trojicu muškaraca i to naočigled bronih građana, a Kurir otkriva da su u pitanju pripadnici kriminalne grupe koja se bavila trgovinom narkoticima.

Lisice su u Voždovim kapijama stavljene na ruke osumnjičenih J. S. (25), N. J. (23) i U. L. (23) iz Beograda.

Hapšenje osumnjipčenih
Hapšenje osumnjipčenihfoto: Zorana Jevtić

Podsetimo, na jednoj instagram stranici juče se pojavila fotografija pripadnika Uprave kriminalističke policije (UKP) koji su hapsili muškarce, a u opisu fotografije bilo je navedeno "da se na Voždovcu desila pucnjava". Međutim, pucnjave nije bilo, već su građani prisustvovali policijskoj akciji hapšenja narko-dilera.

Akcija je trajala satima, a trojica muškaraca su sa lisicama na rukama ležali na pločniku ispred zgrade.

00:20

Uhapšena šestorica osumnjičenih za nelegalnu trgovinu narkoticima

- Naoružani pripadnici Uprave kriminalističke policije sve vreme su stajali pored trojice osumnjičenih, koji su ležali na podu okrenuti licima ka dole i sa rukama iza leđa - rekao je juče izvor Kurira i dodao da je čitav kvart bio blokiran, kao i da je policija pretresala stan u kompleksu Voždove kapije.

Kako saznajemo, u pitanju je bila velika policijska akcija hapšenja šestočlane kriminalne grupe iz Beograda, Novog Sada i Šapca. Iz MUP su danas saopštili da su uhapšeni N. R. (31) i N. V. (43) iz Novog Sada, J. S. (25), N. J. (23) i U. L. (23) iz Beograda i S. A. (41) iz Šapca, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

1 / 5 Foto: Zorana Jevtić

- Pretresom stanova i pregledom vozila, koja koriste osumnjičeni, na području Beograda, Novog Sada i Šapca, pronađeno je oko 30 litara amfetaminskog ulja, 3,3 kilograma marihuane, 32 grama kokaina i 1,4 kilograma praha za koji se sumnja da je opojna droga. Pronađene su i dve digitalne vage, kao i znatna suma novca u domaćoj i stranoj valuti, za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika - navodi se u saopštenju policije.

droga, hapšenje, narkotici, kriminalna grupa, Beograd, Novi Sad, Šabac
foto: MUP

Šestorici osumnjičenih određeno je zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track