"DAČIA" KRENULA U PRETICANJE, USLEDILA HAVARIJA Stravičan udes kod Novog Pazara: Vozila zgužvana, ima i POVREĐENIH (VIDEO)
Foto: Sandžak Danas

"DAČIA" KRENULA U PRETICANJE, USLEDILA HAVARIJA Stravičan udes kod Novog Pazara: Vozila zgužvana, ima i POVREĐENIH (VIDEO)

Crna Hronika -

Danas, oko 19 časova, u novopazarskom prigradskom naselju Lukare desio se strašan saobraćajni udes u kojem su učestvovala dva automobila.

Saobraćajna Nesreća, Udes, saobraćajka, Lukari
foto: Sandžak Danas

Prema nezvaničnim informacijama, u belom automobilu marke Dačia, makedonskih registracionih oznaka nalazile su se dve devojke koje su izazvale saobraćajnu nesreću. Do udesa je došlo kada je beli automobil marke Dačia preticao i direktno se sudario sa automobilom novopazarskih tablica kojim je upravljao vozač iz Novog Pazara.

Na lice mesta brzo su stigli policija i hitna pomoć, koji su odmah počeli pružati pomoć povređenima. Iz Opšte bolnice u Novom Pazaru rekli su da su lakše povređeni. Ukupan broj povređenih je četiri. Povređeni su prebačeni sanitetom i sa dva privatna automobila do najbliže bolnice.

Očevici ovog događaja kažu da je scena bila stravična i da su oba automobila pretrpela značajna oštećenja.

00:35

STRAVIČAN UDES u Lukarima

“Čuli smo jak udarac i odmah smo istrčali napolje. Videli smo da su oba automobila gotovo potpuno uništena,” izjavio je jedan od mještana.

Policija je započela istragu kako bi utvrdila sve okolnosti koje su dovele do ove nesreće. Očekuje se da će više informacija biti dostupno nakon što se obavi detaljan uviđaj i prikupe svi relevantni podaci.

Kurir.rs/sandzakdanas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track