PORODILJA SA VRAČARA PRVO TVRDILA DA JE BACILA BEBU: Policija u stanu zatekla strašan prizor, otkriveno kad se stvarno porodila
Ilustracija, Foto: Nenad Kostić

PORODILJA SA VRAČARA PRVO TVRDILA DA JE BACILA BEBU: Policija u stanu zatekla strašan prizor, otkriveno kad se stvarno porodila

Crna Hronika -

Nakon što je žena M.N. (39) juče oko 18.30 sati zbog komplikacija nastalih nakon porođaja primljena u GAK u Višegradskoj, otkriveno je telo novorođenčeta u stanu na Vračaru.

Kako pišu mediji, žena je privatnim automobilom prevezena u bolnicu i po prijemu lekari su konstatovali da se nedavno porodila i da joj je život ugrožen. Dok su je spremali za operaciju, sa porodiljom su policajci obavili razgovor kako bi saznali šta se dogodilo i gde je beba.

Tokom razgovora, žena je nepovezano pričala i pominjala razne vremenske odrednice kada se porodila.

- Menjala je izjave, tvrdeći da je dete bacila, a na kraju je priznala da se telo bebe nalazi u stanu na Vračaru gde se i porodila. Ona je tvrdila na kraju da je rodila mrtvu bebu, a da joj se posle slošilo. Odmah su poslate policijske ekipe na adresu i tokom uviđaja je pronađeno telo bebe koje je prebačeno u Institut za sudsku medicinu gde bi obdukcijom trebalo da se utvrdi da li je rođena živa ili se radi o mrtvorođenčetu – rekao je izvor.

00:16

Horor u Beogradu, porodilja bacila bebu: Prvi snimak sa mesta zločina

Prema njegovim rečima, policija je obavila razgovor sa osobom koja ju je dovezla do bolnice, dok čeka rezultate obdukcije i oporavak žene kako bi potom sa njom kroz razgovor pokušali da utvrde da li se radi o neželjenoj trudnoći ili nečem drugom.

- Dok se čeka nalaz obdukcije, policija prikuplja sve potrebne informacije kako bi otkrili o čemu se tačno i zašto dogodilo – rekao je izvor.

Porodila se pre nedelju dana

Prema nezvaničnim informacijama, žena se porodila u svom stanu pre nedelju dana, ali je na početku istrage tvrdila da je svoju bebu rodila mrtvu, zatim je tvrdila da je bacila u kontejner. Kasnije je promenila iskaz i otkrila policiji da je telo bebe još u stanu.

Sinoć su na teren izašli forenzičari, policija i pogrebno preduzeće kako bi obavili sve neophodne radnje na mestu događaja. Porodilja je trenutno životno ugrožena i nalazi se u bolnici, gde se lekari bore za njen život.

Kurir.rs/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja