"DOŠLA JE KOD NAS PRE 15 DANA!" Komšije na Vračaru otkrile sve o PORODILJI koja je danima DRŽALA MRTVU BEBU U IZNAJMLJENOM STANU
Foto: Petar Aleksić

"DOŠLA JE KOD NAS PRE 15 DANA!" Komšije na Vračaru otkrile sve o PORODILJI koja je danima DRŽALA MRTVU BEBU U IZNAJMLJENOM STANU

Crna Hronika -

Stanari zgrade na Vračaru, gde je juče otkriveno da se M. M. (39) porodila i gde su policajci pronašli telo novorođenčeta kažu za Kurir da se ova žena sama doselila pre 15 dana.

Jezivi slučaj, podsetimo, otkriven je tako što se juče oko 18.30 sati M. M. zbog komplikacija nastalih nakon porođaja javila u GAK u Višegradskoj.

- Strašno! Mi smo zanemeli da tako nešto može da se dogodio. Ovo je 21 vek, pa gde će joj duša. Jako nam je žao bebe, ali nismo sigurni da li je dete rođeno mrtvo ili živo - kaže jedan od stanara zgrade na Vračaru, gde je sinoć bilo opsadno stanje.

užas na vračaru
užas na vračarufoto: Petar Aleksić

Kako dalje navode stanari, u zgradi ima više stanova u kojima su kancelarije privatnih firmi, dok tek u nekoliko stanova žive porodice.

- Stan u kom je bila ta devojka nedavno je počeo da se iznajmljuje kao stan na dan, jer se porodica koja je godinama tu živela odselila. Oni su odlučili da iznajmljuju stan kao još jedan vid prihoda - kažu oni i dodaju:

- Ta devojka je došla pre nekih 15 dana u stan i imala je "stomak do zuba." Bila je pomalo čudnjikava, nije se ni javljala komšijama. Videli smo je svega dva ili tri puta. Malo se otežano kretala s obzirom na trudnoću, ali nikada nismo videli da je bila u društvu nekoga ili da je neko posećuje.

Naš sagovornik dodaje da trudnicu nisu videli nekoliko dana.

- Nismo je videli nekih tri, četri dana možda se u tom periodu i porodila. Ne mogu ni da zamislim koja muka je naterala da ovako nešto uradi. Sada je sebi ugrozila život, šta god da se desilo moglo je da se reši na neki razumljiv način, a ne ovako... - kaže nam stanar vračarske zgrade:

užas na vračaru
užas na vračarufoto: Petar Aleksić

- Ali sama činjenica da se porodiš i da o tome nikoga ne obavestiš je strašna. A ako je beba bila mrtva i držala je u stanu, to je tek morbidno.

Porodilja je, podsetimo, sinoć došla u Urgentni centar navodno, privatnim automobilom gde se požalila na bolove. Pripadnicima MUP-a dala je nekoliko iskaza, gde je prvo tvrdila da se porodila pre sedam dana i da je bebu bacila u kontejner, a zatim je navela da je telo bebe i dalje u stanu. Policija je odmah otišla na Vračar, na adresu koju im je dala porodilja i tamo su pronašli telo bebe. Uviđaj je trajao satima, a pored policije mogli su se videti i forenzičari i pogrebno preduzeće koji su telo odvezli na Institut za sudsku medicinu na obdukciju koja će utvrditi kada i kako je nastupila smrt bebe. Porodilja je životno ugrožena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track