"MALA DANKA JE U DIZELDORFU!" Deda devojčice dobio JEZIVU poruku, još veći ŠOK usledio kad je video od koga je (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook, Nemanja Nikolić

"MALA DANKA JE U DIZELDORFU!" Deda devojčice dobio JEZIVU poruku, još veći ŠOK usledio kad je video od koga je (FOTO)

Crna Hronika -

Slučaj Danke Ilić (2) koja je nestala, odnosno, kako se sumnja, koju su 26. marta ubili osumnjičeni Dejan Dragijević i Srđan Janković, postaje sve veća misterija. Naime, rok za podizanje optužnice protiv ove dvojice se bliži, ako do septembra ne budu nađeni konkretni dokazi protiv njih, biće pušteni na slobodu.

Milan Ilić, Dankin deda, kaže da, kao i Miloš i Ivana - roditelji devojčice, sve više sumnja da je istina - "nešto treće".

Danka Ilić, devojčica, nestala, Bor
foto: Printscreen/Tik Tok

"Razočarani smo svi veoma. Ne znamo šta da mislimo, sumnjamo u sve što nam je do sada rečeno, jer se ispostavlja vremenom da dokaza nema. Ja sam počeo da verujem, odnosno, da se nadam, da je Danka ipak negde i da je živa. Daj Bože da su je predali nekome, a ne ubili. Ono što je u nama probudilo dodatnu sumnju u to je objava koja se pojavila na profilu koji je navodno od Radoslava Dragijevića, oca od Dejana, a napisao je da je moja unuka u Dizeldorfu u Nemačkoj", rekao je Milan.

Danka Ilić
foto: Printscreen

Dodaje da nadležni redovno obaveštavaju Miloša i Ivanu o tome kako napreduje slučaj, ali da, kako kaže, više ne zna kome da veruju.

"Prvo su priznali da su je ubili, pa rekli da nisu. Dobili smo izveštaj da su u vreme nestanka bili kolima ispred kuće u Banjskom. A saznali sad da njihovi advokati tvrde da Ivana kobnog dana uopšte nije ni bila u Banjskom Polju i da samim tim nije mogla da slika Danku, nego da je ona slika koju je snajka dala za medije nastala ko zna kad. Mislim sve je to strašno...", priča Milan.

Ivana Ilić, Miloš Ilić, Danka Ilić
foto: Kurir.rs

Kaže da se Ivana i Miloš dobro drže s obzirom na celu situaciju.

"Snajka se nedavno porodila, dobro su i ona i beba. Miloš radi... Drže se, s obzirom na to šta im se dešava, dobro su. Šta da kažem, i oni sumnjaju sada u sve... Eto, opet kažem, voleo bih da mi je unuka živa i da je dobro".

Podsetimo, u tužilaštvo su do sada stigla DNK i GPS veštačenja i u toku je njihova analiza. Veštačena su tri automobila i do sad je ispitano oko 25 svedoka.

Svedoci se, za sada, neće dodatno ispitivati.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila Srđana J. i Dejana D. iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju.

Telo devojčice još nije pronađeno.

Kurir.rs/Telegraf

Preneo: R.J.

Bonus video:

01:50

Kuća i put na kojem je nestala Danka Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track