OBOŽAVAO SAM DA TE ISPRATIM POGLEDOM DOK LEBDIŠ IZMEĐU ASFALTA I NEBA! Prijatelji se opraštaju od poginulog BAJKERA
Foto: Drustvene Mreže

klenje

OBOŽAVAO SAM DA TE ISPRATIM POGLEDOM DOK LEBDIŠ IZMEĐU ASFALTA I NEBA! Prijatelji se opraštaju od poginulog BAJKERA

Crna Hronika -

Nikola Bucalo (28) iz Badovinaca poginuo je juče u stravičnoj saobraćajnoj nesreći. Dugogodišnji bajker sa iskustvom podleteo je pod traktor na putu u blizini Bogatića, a njegovi prijatelji sada se potresnim porukama opraštaju od njega na društvenim mrežama.

Podsetimo, nesreća se dogodila juče oko 19 sati na magistralnom putu Badovinci-Klenje. Kako smo ranije pisali, do udesa je došlo kada je bajker propustio kolonu vozila iz suprotnog smera kako bi skrenuo s puta. Nakon propuštanja skrenuo je, ali zbog nepregledne i veoma opštre krivine došlo je do sudara sa traktorom. Od siline udarca bajker je podleteo pod mašinu.

ovo je poginuli bajker
ovo je poginuli bajkerfoto: Društvene mreže

- Nedovoljno reči u ovom momentu, kako bi opisao tugu i tužan završetak jednog mladog života u kome je bilo toliko ljubavi prema motorima. Obožavao sam da ga vidim, da ga ispratim pogledom dok je lebdeo negde između asfalta i vedrog neba dok sam se molio za njegovu i bezbednost ostalih mladih momaka koji su odrasli tu u mojoj blizini i sa istom onom željom i ljubavi prema tim brzim mašinama koje sam i sam uvek voleo - piše u jednom od potresnim komentara ispod fotografije nastradalog Nikole, gde neutešni čovek dodaje:

- Nije mi se Nidžo posrećilo da traje, da uživaš i dočekaš starost. Da gledaš mlade vozače dok zuje okolo kao što sam ja uvek uživao dok sam gledao tebe i tvoje drugare. Putuj sa anđelima, neka su ti laki putevi nebeski.

poginuli bajker kod klenja
poginuli bajker kod klenjafoto: Društvene mreže

Ispod ove objave samo su se nizali tužni komentari u kojima se izjavljuje saučešće porodici.

- Vozi nebeskim carstvom, dragi naš Nidžo. Počivaj u miru i čuvaj nas odozgo, jer si to radio i kad si bio sa nama ovde - piše u komentarima.

Istraga će utvrditi kako je došlo do stravične nesreće sa smrtnim ishodom.

Bonus video:

01:53

KAKVI SMO TO LJUDI? Vozač poginuo nakon sudara sa autobusom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track