KAZALJKA NA CAJGERU STALA NA 180! Novosađanka se zakucala u motor, mladić odleteo na bager! POGINUO JOŠ JEDAN BAJKER
Poginuli Ivan Jovanović, Foto: Društvene mreže

SMEDEREVSKA PALANKA

KAZALJKA NA CAJGERU STALA NA 180! Novosađanka se zakucala u motor, mladić odleteo na bager! POGINUO JOŠ JEDAN BAJKER

Crna Hronika -

Bajker Ivan Jovanović (20) iz mesta Mala Plana kod Smederevske Palanke poginuo je u jezivom udesu pre sedam dana kada se sudario sa automobilom marke "BMW" koji je vozila devojka (24) iz Novog Sada.

Nesreća se dogodila 31. jula, pola sata iza ponoći, nakon što se motociklista vraćao iz Mihajlovca ka Smederevskoj Palanci.

poginuli bajker ivan jovanović
poginuli bajker ivan jovanovićfoto: društvene mreže

- Devojka koja je upravljala vozilom marke "BMW" kretala se iz pravca sela Vlaški Do i nije ustupila prvenstvo prolaza motociklisti i tada je došlo do jezivog sudara. "BMW" se zakucao bočno u motor, a mladić je od siline udarca odleteo sa dvotočkaša - kaže naš dobro obavešten izvor i dodaje:

- Navodno, telom je udario u bager, koji je bio parkiran pored puta. Sumnja se da je bajker vozio neprilagođenom brzinom i da je i ona doprinela nesreći.

Kako navodi Kurirov izvor, nakon nesreće devojka koja je bila za volanom "BMW" privedena je i određeno joj je zadržavanje do 48 sati. Nakon toga saslušana je u nadležnom Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikoj Plani i tereti se za krivično delo teško delo protiv bezbednosti u saobraćaju.

- Nakon udesa na putu su bili razbacani delovi motora, a navodno, kazaljka na motoru je stala na 180 kilometara na čas - kaže izvor i dodaje da se nesreća dogodila na novom putu čiji je asfalt zamenjen pre pola godine.

poginuli bajker iz male plane
poginuli bajker iz male planefoto: društvene mreže

- Ivan je, kako navode komšije, nekoliko minuta pre nesreće ostavio devojku kod kuće i uputio se svojoj. Nažalost, na putu do kuće došlo je sudara. Njegovi najmiliji oprašataju se danima od njega na društvenim mrežama uz potresne poruke.

- Pupoljak naš tek je napunio 20 godina. Putuj u nebesko carstvo. Volimo te i nakad te nećemo prežaliti - napisali su članovi njegove porodice ispod njegovih fotografija, a kako saznajemo on je krajem maja napunio 20 godina.

Istragu vodi Osnovno javno tužilaštvo u Velikoj Plani koje će utvrditi kako je tačno došlo do ove nesreće.

Bonus video:

00:36

IŠAO DA GA UBIJE! JEZIV SNIMAK IZ CENTRA BEOGRADA: Motorista vozi svojom trakom, a onda nailazi UŽAS! Ima li kazne za ovo?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja