Bajker Nikola Bucalo (28) iz Badovinaca poginuo je prekjuče u stravičnoj saobraćajnoj nesreći. Dugogodišnji bajker sa iskustvom podleteo je pod traktor na putu u blizini Bogatića, a danas su ga porodica, prijatelji i kolege bajkeri ispratili na večni počinak.

Pa da podsetimo, nesreća se dogodila u utorak oko 19 sati na magistralnom putu Badovinci-Klenje. Do udesa je došlo kada je bajker propustio kolonu vozila iz suprotnog smera kako bi skrenuo s puta. Nakon propuštanja skrenuo je, ali zbog nepregledne i veoma opštre krivine došlo je do sudara sa traktorom. Od siline udarca bajker je podleteo pod mašinu.

screenshot-20240808-132901-com.facebook.katana-edit-520982398837614.jpg
Društvene Mreže 
skup bajkera bio u centru selafoto: društvene mreže

- Pozivamo svu braću bajkere da dođu ispred Mk Badovinci u 11 sati - 8.8.2024. godine - piše u jednoj objavi bajkera na Fejsbuku.

- Nikolini prijatelji i kolege bajkeri želeli su da ga isprate onako kako dolikuje. Brzo su se organizovali i odlučili za vožnju motorima, hteli su ga isprate uz zvuk škripe guma...

Kako navode meštani sela kod Bogatića za Kurir, poginuli bajker bio je veoma pošten i divan mladić.

- Nikola je bio oženjen, ali se rastavio od supruge. Zajedno su brinuli o detetu koje živi sa njegovom bivšom suprugom. Radio je u jednoj firmi koja se bavi građevinskim materijalom, vozio je kamion za šljunkaru - kaže sagovornik i dodaje:

screenshot-20240807-103217-com.facebook.katana-edit-494112415158332.jpg
Društvene Mreže 
pogin uli bajker nikola bucalofoto: Društvene mreže

- Video sam ga nekih 15 sati pre nesreće, vozio je kamion. Pozdravili smo se, bio je nasmejan kao i uvek. Da sam znao da nam je to poslednje viđenje zaustavio bi ga da se malo ispričamo, da se nekako nasmejemo kao i uvek, onako da se čuje... Voleo je život, a motor mu je bio nešto iznad svega ovozemaljskog.

Prema njihovim rečima, poginuli Nikola Bucalo uvek je vozio po propisima i sa odgovarajućom zaštitnom bajkerskom opremom. Na društvenim mrežama može se videti kako je često sređivao motore, pa ih prodavao, aneretko je to radio i sa automobilima. Istraga će utvrditi sve detalje ove saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom.

Bonus video:

Kurir televizija NAJNEOBIČNIJI BAJKERI U SRBIJI: Imaju samo dve želje - da zadrže mlade na selu i pomognu siromašnoj deci