Ivan Jovanović (20) iz mesta Mala Plana kod Smederevske Palanke poginuo je u jezivom udesu 31. jula kada se sudario sa automobilom marke "BMW" kojim je upravljala Novosađanka (24). Njegova porodica i prijatelji su danima nakon tužne vesti neutešni, a na društvenim mrežama opraštaju se od njega potresnim porukama.

Nesreća se, podsetimo, dogodila, 31. jula sat vremena iza ponoći kada se motociklista vraćao iz Mihajlovca ka Smederevskoj Palanci. Kako smo ranije preneli, devojka koja je vozila "BMW" nije propustila prvenstvo prolaza motociklisti i dako je došlo do stravičnog bočnog sudara. Od zadobijenih povreda bajker je preminuo na licu mesta.

bajker.jpg
Društvene Mreže 
poginuli ivan jovanovićfoto: Društvene mreže

- Napustio nas je naš dragi unuk Ivan. Počivaj u miru anđele i neka te oni čuvaju. U našoj duši i srcu uvek ćeš postojati - napisla je na društvenoj mreži baka poginulog bajkera uz njegovu fotografiju na kojoj je obučen u odelo. Ispod ove objave samo su se nizali tužni komentari u kojima su joj prijatelji, rođaci i poznanici izjavljivali saučešće.

- Neutešni smo, jako nam je žao što se ovo dogodilo. Neka počiva u miru, naš dragi Ivan. Život je nekad nepravedan i odnosi najbolje sebi - piše u jednom od brojnih komentara, a baka je zatim dodala: "Pupoljak naš, tek je napunio 20 godina. Putuj u nebesko carstvo."

Ivanov brat takođe, se potresnim rečima oprostio od njega.

23.jpg
forum.bjbikers.com 
fotografija automobila "bmw" i smrskanog motorafoto: forum.bjbikers.com

- Počivaj u miru, najlepši moj. Neka te čuvaju anđeli. Voli te tvoj brat - napisao je on i podelio istu fotogrfaiju kao njegova baka, a zatim je danima nakon toga objavljivao njegove fotografije na kojima se vidi kako vozi motor.

Nakon sudara delovi motora, kako smo preneli ranije, bili su razbacani po putu. Mladić je navodno, od siline udarca odleteo sa motora i telom se zakucao u parkirani bager. Prilikom uviđaja viđeno je da je kazaljka na motoru ostala zakucana na 180 kilometara na sat. Istragu povodom nesreće vodi nadležno Osnovno javno tužilaštvo u Velikoj Plani, koje tereti Novosađanku za krivično delo teško delo protiv bezbednosti u saobraćaju.