Više javno tužilaštvo u Vranju oglasilo se povodom pucnjave u neposrednoj blizini administrativne linije.

Na području Breznice, u prostoru gde su smeštene kockarnice, u neposrednoj blizini administrativne linije sa AP KiM, jutros je došlo do pucnjave, potvrđeno je Kuriru u Višem javnom tužilaštvu.

Prema prvim informacijama, došlo je do pucnjave od strane sada nepoznatih lica i zapaljeno je jedno vozilo. Po nalogu tužilaštva policija je izvršila uviđaj. U događaju nema povređenih lica i utvrđuje se činjenično stanje, navode iz VJT.

"Dežurnom tužiocu prijavljeno da je dana 09.08.2024. godine, u jutarnjim satima došlo do pucnjave na području Breznice, u prostoru gde su smeštene kockarnice, u neposrednoj blizini administrativne linije sa AP KiM. Prema prvim podacima, došlo je do pucnjave od strane sada nepoznatih lica i zapaljeno je 1 vozilo. Po nalogu tužilaštva policija je izvršila uviđaj. U događaju nema povređenih lica i utvrđuje se činjenično stanje", stoji u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Vranju..

Policija je po nalogu nadležnog tužilaštva izvršila uviđaj.

"U toku je rad na rasvetljavanju i utvrđivanju svih okolnosti u vezi sa
slučajem. Istraga će utvrditi razloge koji su doveli do pucnjave, Nije bilo povređenih osoba i radi se o izolovanom slučaju i incidentu. Za sada su nepoznati počinioci", navode iz PU Vranje.

Kako se nezvanično saznaje, pretpostavlja se da su najverovatnije u pitanju kockarski dugovi s obzirom na to da je do pucnjave došlo kod kockarnica.